Show navigation

Praktische informatie

Openingstijden

Van 22 maart 2018 tot en met 13 mei 2018 is Keukenhof dagelijks geopend van 08.00 - 19.30. De kassa sluit om 18.00 uur.

Wi-Fi

Bij de paviljoens in het park kunt u gebruik maken van gratis Wi-Fi.

Plattegrond

Een plattegrond is gratis verkrijgbaar bij de kassa, informatiebalie en entree. In ons park vindt u op diverse plekken ook plattegrondsborden. Thuis al het park verkennen? Klik op de plattegrond om te vergroten.

Map Keukenhof 2017.jpg

Lockers

Voor uw bagage zijn er gratis lockers beschikbaar bij de Hoofdingang.

Honden op het park

Honden zijn toegestaan in Keukenhof, als ze zijn aangelijnd. In de paviljoens en restaurants worden honden niet toegelaten, met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij onze toegangscontroleurs.

Rolstoelen

Ons park is goed toegankelijk voor rolstoelen en ruim voorzien van aangepaste toiletten.

Het gebruik van een rolstoel is gratis. Voor het gebruik van een scootmobiel betaalt u € 10,00 per dag. Voor beiden vragen wij een contante borg van €20,00. Dit bedrag krijgt u bij inlevering van de rolstoel en/of scootmobiel weer retour.

Alleen rolstoelen, rollators, kinderwagens of kinderbuggys zijn toegestaan in het park. Andere voortbewegingsmiddelen zijn niet toegestaan.

U kunt een rolstoel of scootmobiel tot de dag vóór uw bezoek vóór 17.00 uur reserveren. We hebben een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar, dus we adviseren u zo spoedig mogelijk te reserveren.

Reserveren

Gevonden Voorwerpen

Ben je iets verloren? Wij plaatsen alle gevonden voorwerpen online. Klik op de iLost-button om te zien of je voorwerp gevonden is. Staat je voorwerp na een week nog niet op onze website? Dan hebben wij het helaas niet gevonden.


Staat je verloren voorwerp er wel tussen? Geef dit dan snel aan! Door het beantwoorden van een paar vragen, weten we zeker dat het bij jou hoort. Daarna is het eenvoudig: je haalt je gevonden voorwerp op of laat het thuisbezorgen.

iLost logo