Ticketverkoop tot 200 tickets per seizoen zijn uitsluitend online verkrijgbaar vanaf het najaar. Deze bestelt u via onze webshop. De tickets zijn geldig op een vaste datum gedurende het openingsseizoen in een vooraf vastgesteld tijdslot. Tot 24 uur voor aankomst kunt u uw boeking aanpassen naar een andere dag of tijdslot.

Betalingswijze
De e-tickets kunt u op de website betalen met iDeal, Mastercard, VISA, American Express, PayPal, SOFORT, Bancontact/Mister Cash of KBC. Let op: in Nederland dient u bij een creditcard betaling een PINcode in te voeren.
Ticketverkoop vanaf 200 tickets per seizoen bestelt u via de Reseller Portal. De tickets zijn geldig op een vaste datum en aankomsttijdslot gedurende het openingsseizoen.

Nieuwe gebruikers kunnen een aanvraag indienen door een e-mail te sturen naar sales@keukenhof.nl.

Veelgestelde vragen reisindustrie

Wanneer is Keukenhof open in 2024?
Keukenhof is in 2024 vanaf donderdag 21 maart tot en met zondag 12 mei geopend van 8.00 – 19.30 uur, ook op zon- en feestdagen.
Waar kunnen touringcars parkeren?
Touringcars kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein bij de Hoofdingang.
Moeten tickets meteen betaald worden?
Bestellingen van tickets via www.keukenhof.nl moeten direct worden betaald.
Waar kan ik een rondleiding boeken?
Op het park zijn rondleidingen te boeken per 25 personen. De kosten hiervan bedragen €150 per rondleiding. Het boeken van een rondleiding is mogelijk vanaf medio december.