Werkwijze Keukenhof 2021

Keukenhof verandert haar werkwijze voor het seizoen 2021. Door het Covid-19 virus zijn er aankomend seizoen strikte regels van de overheid van kracht. Dit geldt zowel voor het bezoek aan Keukenhof en voor het vervoer er naartoe.

Keukenhof is met al haar faciliteiten voorbereid op de 1,5 meter economie die in Nederland van kracht is. Dit betekent voor ons, de bezoeker en de reisorganisaties dat de manier waarop wij gewend waren ((samen)) te werken moet veranderen. De komende maanden zal een aantal regels waarschijnlijk verder veranderen, maar op hoofdlijnen is duidelijk hoe wij Keukenhof seizoen 2021 moeten organiseren.

De grootste verandering is dat er een maximumaantal bezoekers per dag is toegestaan en dat we met vaste tijdsloten per dag moeten werken.

De veranderde werkwijze betekent dat veel relaties van Keukenhof, die ons al jaren bezoeken, ook hun werkwijze moeten veranderen. We hebben echter geen andere keus als wij in seizoen 2021 weer open willen gaan en uw klanten een mooie dag willen laten beleven in het mooiste lentepark ter wereld.

Groepsticket Volwassene €16
Entreebewijzen voor groepen vanaf 200 personen bestelt u via de reseller-portal. De tickets zijn geldig op een vaste datum gedurende het openingsseizoen in een vooraf vastgesteld tijdslot. Tot 4 weken voor aankomst van een groep, kunt u uw boeking aanpassen.

Om u aan te meden voor de Keukenhof reseller-portal, stuurt u een e-mail met uw contactgegevens naar sales@keukenhof.nl

Veelgestelde vragen reisindustrie