Veelgestelde vragen

190423LLU1188 1
Wanneer is Keukenhof open in 2023?
Keukenhof is in 2023 vanaf donderdag 23 maart tot en met zondag 14 mei geopend van 8:00 – 19:30 uur.
Hoe kan ik tickets kopen?
Ticketverkoop gaat via www.keukenhof.nl. Tickets zijn online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf vastgesteld tijdslot.
Wat als ik mijn tijdslot niet haal?
Voor tickets die geboekt zijn via www.keukenhof.nl geldt de aankomsttijd binnen het door jou geboekte tijdslot.
Kan ik tickets omboeken naar een andere dag of tijdslot?
Tickets die u koopt via www.keukenhof.nl kunt u tot 4 dagen voor aankomst aanpassen naar een andere dag of tijdslot via de link in de bevestigingsmail, mits deze nog beschikbaar is.
Wanneer kan ik Keukenhof het beste bezoeken?
De bloei in Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Daarom kunnen wij niet van tevoren zeggen welke tijd het beste is om Keukenhof te bezoeken. Aan het begin van het seizoen bloeien de vroegbloeiende soorten zoals krokussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen. Later in het seizoen bloeien de latere bloeiers zoals (grotere) tulpen. In onze paviljoenen zijn vanaf de eerste tot en met de laatste dag van het seizoen schitterende bloemenshows te zien.
In alle rust genieten van Keukenhof? Vóór 10:30 uur en nà 16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto’s maken. Daarnaast is het op maandag, dinsdag en woensdag rustiger dan op andere dagen.  
Hoe lang mag ik in het park blijven?
Het tijdslot dat is geboekt via www.keukenhof.nl dient als aankomsttijd van je bezoek. Eenmaal binnen kun je blijven tot sluitingstijd. Onze ervaring is dat de gemiddelde verblijfsduur van bezoekers in Keukenhof 3 uur is.

Geen antwoord gevonden op je vraag in onze veelgestelde vragen? Of heb je opmerkingen of feedback? Stuur een mail naar info@keukenhof.nl

Op de hoogte blijven van Keukenhof? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven voor de nieuwsbrief