Tickets

Vanaf wanneer kan ik een combiticket (entree + openbaar vervoer) kopen?
Combitickets zijn vanaf januari beschikbaar. Houd onze website in de gaten. Met het OV reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. Koop een combiticket om zowel je toegangsbewijs voor Keukenhof als het vervoerbewijs voor je reis met het OV (op die dag) te kopen.
Hoe kan ik tickets kopen?
Ticketverkoop gaat via www.keukenhof.nl. Tickets zijn online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf vastgesteld tijdslot.
Wat kost een ticket?
Prijs entreekaart volwassene: €19,00 Entreekaart kind (4 t/m 17 jaar): €9,00 (0-3 jaar gratis) Parkeren: €6,00 De verkoop van tickets gaat via www.keukenhof.nl. Tickets zijn online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf vastgesteld tijdslot.
Wat is de groepsprijs?
De verkoop van tussen de 20 en 200 tickets gaat via www.keukenhof.nl. Je betaalt € 18,50 per ticket voor volwassenen.
Hoeveel tickets kan ik bestellen?
Via de ticketshop op www.keukenhof.nl kun je tot 200 tickets per seizoen bestellen.
Moeten tickets meteen betaald worden?
Bestellingen van tickets via www.keukenhof.nl moeten direct worden betaald.
Kan ik tickets omboeken naar een ander tijdslot?
Tickets die u koopt via www.keukenhof.nl kunt u tot 4 dagen voor aankomst aanpassen naar een andere dag of tijdslot via de link in de bevestigingsmail, mits deze nog beschikbaar is.
Kan het aantal tickets aangepast worden?
Tickets die u koopt via www.keukenhof.nl kunt u tot 4 dagen voor aankomst wijzigen in aantallen. Dit kan alleen door de gehele boeking te annuleren (kosten €2,50 per boeking). Dit doet u door een mail te sturen aan info@ticketcounter.nl. Vervolgens kunt u nieuwe tickets boeken met de juiste aantallen, mits deze nog beschikbaar zijn.
Kan ik tickets annuleren?
Tickets die u koopt via www.keukenhof.nl kunt u tot 4 dagen voor aankomst annuleren (kosten €2,50 per boeking). Dit doet u door een mail te sturen aan info@ticketcounter.nl. Annuleren binnen 4 dagen voor aankomst is niet mogelijk.
Welke tijdsloten kan ik reserveren als aankomsttijd?
Het park is dagelijks geopend tussen 8.00 uur en 19.30 uur. Keukenhof werkt met tijdsloten van een half uur als aankomsttijd. Je kunt dus kiezen uit tijdsloten als: 8.00 – 8.30 uur, 8.30 – 9.00 uur. Het laatste tijdslot is 18.30 – 19.00 uur (let op: het park sluit om 19:30. Dit betekent dat u maximaal een uur in het park kunt blijven).
Kan ik binnen 4 dagen voor aankomst tickets boeken?
Tickets boeken binnen 4 dagen voor aankomst is mogelijk. U kunt deze boeking na betaling niet meer wijzigen of annuleren.
Wat als ik mijn tijdslot niet haal?
Voor tickets die geboekt zijn via www.keukenhof.nl geldt de aankomsttijd binnen het door jou geboekte tijdslot.
Kan ik ook voor of na mijn tijdslot naar binnen?
Voor tickets die geboekt zijn via www.keukenhof.nl geldt de aankomsttijd binnen het door jou geboekte tijdslot.
Als een tijdslot vol is, kan ik dan een ticket bij de kassa kopen?
Tickets zijn online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf gesteld vastgesteld tijdslot. Koop uw tickets tijdig online om teleurstellingen te voorkomen.
Hoe lang mag ik in het park blijven?
Het tijdslot dat is geboekt via www.keukenhof.nl dient als aankomsttijd van je bezoek. Eenmaal binnen kun je blijven tot sluitingstijd. Onze ervaring is dat de gemiddelde verblijfsduur van bezoekers in Keukenhof 3 uur is.
Zijn er speciale prijzen voor groepen scholieren?
Voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholen (4 tot 18 jaar) geldt een groepsprijs voor 15 of meer scholieren en hun begeleiders van € 6,00 per persoon. Bussen parkeren gratis, per auto geldt een parkeertarief van € 6,00. Klik hier voor meer informatie.  
Kan mijn ticket vanaf mijn smartphone worden gescand?
Ja, dat kan. Zorg er wel voor dat de helderheid van je scherm op 100% staat.
Wat is de Lentepas?
Met een Keukenhof Lentepas heb je tijdens de gehele openstelling toegang tot het mooiste lentepark ter wereld. Klik hier voor meer informatie. Lentepassen zijn binnenkort weer verkrijgbaar
Wanneer kan ik een lentepas bestellen?
Lentepassen zijn binnenkort weer beschikbaar. Lentepashouders van vorig seizoen worden tijdig geïnformeerd.
Wie kan ik bereiken voor vragen over mijn ticketorder?
Via uw bevestigingsmail kunt de dag van aankomst en tijdslot van uw ticketorder wijzigen. Door een mail te sturen aan info@ticketcounter.nl kunt u de gehele boeking annuleren tot 4 dagen voor aankomst (€ 2,50 administratiekosten). Komt u ergens niet uit? Neem dan contact op met Ticketcounter: info@ticketcounter.nl  
Ik heb tickets gekocht bij een andere organisatie dan Keukenhof. Kan ik annuleren?
Hiervoor moet u contact op te nemen met de betreffende verkoper. Kijk voor contactgegevens op de site waar u de tickets gekocht hebt.
Wat als er dit voorjaar door corona weer een reisverbod geldt of Keukenhof niet open mag?
Annuleringen die gerelateerd zijn aan de dan geldende overheidsmaatregelen worden gehonoreerd.
Moet ik een tijdslot boeken met een lentepas?
Nee, je hoeft geen tijdslot te boeken met een lentepas.

Het park

Is Keukenhof op dit moment geopend?
Keukenhof is op dit moment gesloten. We verwelkomen je graag van 23 maart – 14 mei 2023!
Hoe kan ik betalen in Keukenhof?
Keukenhof is volledig cashless. Dit betekent dat u alleen kunt betalen met een bankpas of creditcard. Contant betalen is niet mogelijk.
Ik heb een parkboek online besteld. Waar kan ik deze ophalen?
In het parkboek staat informatie over Keukenhof. Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een email met een voucher om je parkboek op te halen bij de entree
Wanneer kan ik Keukenhof het beste bezoeken?
De bloei in Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Daarom kunnen wij niet van tevoren zeggen welke tijd het beste is om Keukenhof te bezoeken. Aan het begin van het seizoen bloeien de vroegbloeiende soorten zoals krokussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen. Later in het seizoen bloeien de latere bloeiers zoals (grotere) tulpen. In onze paviljoenen zijn vanaf de eerste tot en met de laatste dag van het seizoen schitterende bloemenshows te zien.
In alle rust genieten van Keukenhof? Vóór 10:30 uur en nà 16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto’s maken. Daarnaast is het op maandag, dinsdag en woensdag rustiger dan op andere dagen.  
Wanneer is het Bloemencorso van de Bollenstreek?
Het Bloemencorso van de Bollenstreek vindt plaats op zaterdag 22 april 2023. Kijk voor meer informatie op de website van de organisatie: www.bloemencorso-bollenstreek.nl.  
Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen in het park?
Dat is toegestaan. Het is niet toegestaan eigen eten mee te nemen in de restaurants.
Waar kan ik een rondleiding boeken?
Op het park zijn rondleidingen te boeken per 25 personen. De kosten hiervan bedragen €150 per rondleiding. Meer informatie volgt binnenkort.
Kan ik een boottocht in het park maken?
Tickets voor een vaartocht langs de bollenvelden rondom Keukenhof zijn binnenkort verkrijgbaar.
Wanneer is Keukenhof open in 2023?
Keukenhof is in 2023 vanaf donderdag 23 maart tot en met zondag 14 mei geopend van 8:00 – 19:30 uur.
Mag ik in het park fietsen?
Nee, Keukenhof is een wandelpark. Je kunt wel fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen.
Mogen honden het park in?
Honden zijn toegestaan in Keukenhof als ze zijn aangelijnd en er geldt een maximum van 1 hond per persoon. In de paviljoens en restaurants worden honden niet toegelaten, met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij onze toegangscontroleurs.
Mag ik een drone gebruiken in het park?
Nee, in verband met de veiligheid van bezoekers is het niet toegestaan met een drone boven en rond het park te vliegen.
Ik ben iets in Keukenhof verloren. Hebben jullie dit gevonden?
Wij verzamelen alle gevonden voorwerpen in iLost. Klik hier om te zien of jouw voorwerp gevonden is.
Mag ik door bloembollenvelden lopen?
Nee, het is niet toegestaan om door de bloembollenvelden te lopen, dit veroorzaakt schade aan de bloembollen. De velden zijn eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan foto’s te maken vanaf de weg.
Hoe gaat Keukenhof om met corona maatregelen in het park?
Er zijn op dit moment geen coronaregels van kracht voor een dagje uit in Nederland. Een coronatoegangsbewijs om Keukenhof te bezoeken is dus niet nodig. Wel willen we je vragen rekening te houden met elkaar en afstand te houden waar mogelijk.  We hanteren een maximum aantal bezoekers per tijdslot en per dag. Om drukke momenten gedurende de dag te voorkomen, werkt Keukenhof met tijdsloten.

Voorzieningen

Is er internet op het park?
Ja, bij de paviljoens in het park kunt u gebruik maken van gratis wifi.
Kan ik een rolstoel huren?
Het park is goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels en is ruim voorzien van aangepaste toiletten. Eigen scootmobiels zijn toegestaan. Voor mensen met een beperking, hebben wij een aantal rolstoelen beschikbaar voor €5. Het is niet mogelijk om een scootmobiel te huren bij Keukenhof. Reserveren van een rolstoel kan in de ticketshop wanneer u een ticket koopt of via deze link.
Kan ik parkeren bij Keukenhof?
Parkeren bij Keukenhof kan met een vooraf gekocht parkeerticket. Boek uw ticket vooraf online tegelijk met het toegangsticket via keukenhof.nl. Parkeren kost 6 euro. Het parkeerterrein sluit om 19.30 uur. Bij de parkeerplaats bij de hoofdingang is een beperkt aantal oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto’s.
Zijn er oplaadpunten voor elektrische auto's en fietsen?
Op het parkeerterrein bij de hoofdingang hebben wij een beperkt aantal oplaadpunten voor elektrische auto’s. Als je het terrein op komt rijden, kun je aan de verkeersbegeleider vragen waar je deze oplaadpunten kunt vinden. Op het parkeerterrein, bij de fietsverhuur, is het voor noodgevallen mogelijk om je elektrische fiets op te laden.
Wat kost parkeren?
Voor auto’s geldt een parkeertarief van € 6,-. Het parkeerticket boek je vooraf online tegelijk met het toegangsticket. Parkeren voor een touringcar is gratis.
Waar kunnen touringcars parkeren?
Touringcars kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein bij de Hoofdingang.
Waar kan ik mijn fiets/scooter parkeren?
Er is een fietsenstalling bij de ingangen van het park. Je kunt je fiets of scooter hier gratis parkeren.
Zijn er restaurants in het park?
Ja, er zijn verschillende restaurants in het park. Daarnaast vind je door het park heen verschillende mobiele eetgelegenheden.
Waar kan ik fietsen huren?
Je kunt fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen. Hou er bij het fietsen rekening mee dat het niet is toegestaan om door de bollenvelden te lopen, dit veroorzaakt schade aan de bloembollen. De velden zijn eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan foto’s te maken vanaf de weg.
Kan ik tijdens mijn bezoek aan Keukenhof mijn bagage opslaan?
Kleinere bagagestukken kan je opbergen in de lockers bij de hoofdingang. De lockers zijn 25x55x45 cm groot.
Kunnen we met de camper overnachten op het parkeerterrein?
Nee overnachten op het parkeerterrein is niet toegestaan. Tijdens je bezoek aan Keukenhof kun je je camper op ons parkeerterrein parkeren met een regulier parkeerticket van €6,00.  Het parkeerterrein wordt om 19:30 uur afgesloten. In de omgeving zijn diverse campings waar je kunt overnachten.

Reis naar Keukenhof

Is Keukenhof bereikbaar met het openbaar vervoer?
Met het OV reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. Je kunt een combiticket kopen dat je toegangsbewijs is voor Keukenhof én het vervoersbewijs voor je reis met het OV op die dag. Binnenkort volgt meer informatie.      
Hoe kan ik het beste naar Keukenhof reizen?
Keukenhof is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Tijdens het seizoen heeft Keukenhof voldoende parkeergelegenheid. Het parkeerticket boek je vooraf online . Parkeren kost 6 euro per auto. Het parkeerterrein sluit om 19.30 uur.