Tickets

Hoe kan ik tickets kopen?
Ticketverkoop gaat via www.keukenhof.nl. Tickets zijn online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf vastgesteld tijdslot.
Hoe kan ik een combiticket (entree + openbaar vervoer) kopen?
Combitickets zijn in de online ticketshop verkrijgbaar. Met het OV reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. Koop een combiticket om zowel je toegangsbewijs voor Keukenhof als het vervoerbewijs voor je reis met het OV (op die dag) te kopen. Klik hier voor meer informatie over combitickets.
Wat kost een ticket?
De verkoop van tickets gaat via www.keukenhof.nl. Tickets zijn online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf vastgesteld tijdslot. Prijs entreekaart volwassene: €19,00 Entreekaart kind (4 t/m 17 jaar): €9,00 (0-3 jaar gratis) Parkeren: €6,00 Daarnaast is het ook mogelijk tickets aan de kassa te kopen voor een tarief van €21,50 per volwassene.
Wat is de groepsprijs?
De verkoop van tussen de 20 en 200 tickets gaat via www.keukenhof.nl. Je betaalt € 18,50 per ticket voor volwassenen.
Hoeveel tickets kan ik bestellen?
Via de ticketshop op www.keukenhof.nl kun je tot 200 tickets per seizoen bestellen.
Moeten tickets meteen betaald worden?
Bestellingen van tickets via www.keukenhof.nl moeten direct worden betaald.
Kan ik tickets omboeken naar een andere dag of tijdslot?
Tickets die u koopt via www.keukenhof.nl kunt u tot 4 dagen voor aankomst aanpassen naar een andere dag of tijdslot via de link in de bevestigingsmail, mits deze nog beschikbaar is.
Kan het aantal tickets aangepast worden?
Tickets die u koopt via www.keukenhof.nl kunt u tot 4 dagen voor aankomst wijzigen in aantallen. Dit kan alleen door de gehele boeking te annuleren (kosten €2,50 per boeking). Dit doet u door een mail te sturen aan info@ticketcounter.nl. Vervolgens kunt u nieuwe tickets boeken met de juiste aantallen, mits deze nog beschikbaar zijn.
Kan ik tickets annuleren?
Tickets die u koopt via www.keukenhof.nl kunt u tot 4 dagen voor aankomst annuleren (administratiekosten €2,50 per boeking). Dit doet u door een mail te sturen aan info@ticketcounter.nl. U ontvangt dan het boekingsbedrag (min €2,50 administratiekosten) terug. Annuleren binnen 4 dagen voor aankomst is niet mogelijk.
Welke tijdsloten kan ik reserveren als aankomsttijd?
Het park is dagelijks geopend tussen 8.00 uur en 19.30 uur. Keukenhof werkt met tijdsloten van een half uur als aankomsttijd. Je kunt dus kiezen uit tijdsloten als: 8.00 – 8.30 uur, 8.30 – 9.00 uur. Het laatste tijdslot is 18.30 – 19.00 uur (let op: het park sluit om 19:30. Dit betekent dat u maximaal een uur in het park kunt blijven).
Kan ik binnen 4 dagen voor aankomst tickets boeken?
Tickets boeken binnen 4 dagen voor aankomst is mogelijk. U kunt deze boeking na betaling niet meer wijzigen of annuleren.
Wat als ik mijn tijdslot niet haal?
Voor tickets die geboekt zijn via www.keukenhof.nl geldt de aankomsttijd binnen het door jou geboekte tijdslot.
Kan ik ook voor of na mijn tijdslot naar binnen?
Voor tickets die geboekt zijn via www.keukenhof.nl geldt de aankomsttijd binnen het door jou geboekte tijdslot.
Als een tijdslot vol is, kan ik dan een ticket bij de kassa kopen?
Tickets zijn online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf gesteld vastgesteld tijdslot. Koop uw tickets tijdig online om teleurstellingen te voorkomen.
Hoe lang mag ik in het park blijven?
Het tijdslot dat is geboekt via www.keukenhof.nl dient als aankomsttijd van je bezoek. Eenmaal binnen kun je blijven tot sluitingstijd. Onze ervaring is dat de gemiddelde verblijfsduur van bezoekers in Keukenhof 3 uur is.
Zijn er speciale prijzen voor groepen scholieren?
Voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholen (4 tot 18 jaar) geldt een groepsprijs voor 15 of meer scholieren en hun begeleiders van € 6,00 per persoon. Bussen parkeren gratis, per auto geldt een parkeertarief van € 6,00. Klik hier voor meer informatie.  
Kan mijn ticket vanaf mijn smartphone worden gescand?
Ja, dat kan. Zorg er wel voor dat de helderheid van je scherm op 100% staat.
Wat is de Lentepas?
Met een Keukenhof Lentepas heb je tijdens de gehele openstelling toegang tot het mooiste lentepark ter wereld. Klik hier voor meer informatie.
Wie kan ik bereiken voor vragen over mijn ticketorder?
Via uw bevestigingsmail kunt de dag van aankomst en tijdslot van uw ticketorder wijzigen. Door een mail te sturen aan info@ticketcounter.nl kunt u de gehele boeking annuleren tot 4 dagen voor aankomst (€ 2,50 administratiekosten). Komt u ergens niet uit? Neem dan contact op met Ticketcounter: info@ticketcounter.nl  
Ik heb tickets gekocht bij een andere organisatie dan Keukenhof. Kan ik annuleren?
Hiervoor moet u contact op te nemen met de betreffende verkoper. Kijk voor contactgegevens op de site waar u de tickets gekocht hebt.
Moet ik een tijdslot boeken met een lentepas?
Nee, je hoeft geen tijdslot te boeken met een lentepas.
Zijn tickets persoonsgebonden?
Nee, tickets zijn niet persoonsgebonden. Het is geen probleem als er een andere naam op de ticket staat.

Het park

Is Keukenhof op dit moment geopend?
Ja, Keukenhof is dagelijks geopend van 23 maart – 14 mei 2023 tussen 8:00 uur en 19:30 uur, ook op zon- en feestdagen.
Hoe kan ik betalen in Keukenhof?
Keukenhof is volledig cashless. Dit betekent dat u alleen kunt betalen met een bankpas of creditcard. Contant betalen is niet mogelijk.
Ik heb een parkboek online besteld. Waar kan ik deze ophalen?
In het parkboek staat informatie over Keukenhof. Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een email met een voucher om je parkboek op te halen bij de entree
Wanneer kan ik Keukenhof het beste bezoeken?
De bloei in Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Daarom kunnen wij niet van tevoren zeggen welke tijd het beste is om Keukenhof te bezoeken. Aan het begin van het seizoen bloeien de vroegbloeiende soorten zoals krokussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen. Later in het seizoen bloeien de latere bloeiers zoals (grotere) tulpen. In onze paviljoenen zijn vanaf de eerste tot en met de laatste dag van het seizoen schitterende bloemenshows te zien.
In alle rust genieten van Keukenhof? Vóór 10:30 uur en nà 16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto’s maken. Daarnaast is het op maandag, dinsdag en woensdag rustiger dan op andere dagen.  
Wanneer is het Bloemencorso van de Bollenstreek?
Het Bloemencorso van de Bollenstreek vindt plaats op zaterdag 22 april 2023. Kijk voor meer informatie op de website van de organisatie: www.bloemencorso-bollenstreek.nl. Let op: het is op deze dag bijzonder druk in de Bollenstreek en Keukenhof. Zorg dat je vóór 11:00 uur in het park bent. Na die tijd wordt een aantal wegen in de Bollenstreek afgesloten voor het Bloemencorso. Je kunt Keukenhof dan niet meer bereiken. Als je deze dag alleen Keukenhof wil bezoeken adviseren we om een andere dag te kiezen.  
Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen in het park?
Dat is toegestaan. Het is niet toegestaan eigen eten mee te nemen in de restaurants.
Waar kan ik een rondleiding boeken?
Op het park zijn rondleidingen te boeken per 25 personen. De kosten hiervan bedragen €150 per rondleiding. Klik hier om een rondleiding te boeken.
Kan ik een boottocht in het park maken?
Tickets voor een vaartocht langs de bollenvelden rondom Keukenhof zijn hier verkrijgbaar
Wanneer is Keukenhof open in 2023?
Keukenhof is in 2023 vanaf donderdag 23 maart tot en met zondag 14 mei geopend van 8:00 – 19:30 uur, ook op zon- en feestdagen.
Mag ik in het park fietsen?
Nee, Keukenhof is een wandelpark. Je kunt wel fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen.
Mag mijn hond het park in?
Honden zijn toegestaan in Keukenhof als ze zijn aangelijnd en er geldt een maximum van 1 hond per persoon. In de paviljoens en restaurants worden honden niet toegelaten, met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij onze toegangscontroleurs.
Mag ik een drone gebruiken in het park?
Nee, in verband met de veiligheid van bezoekers is het niet toegestaan met een drone boven en rond het park te vliegen.
Ik ben iets in Keukenhof verloren. Hebben jullie dit gevonden?
Wij verzamelen alle gevonden voorwerpen in iLost. Klik hier om te zien of jouw voorwerp gevonden is.
Mag ik door bloembollenvelden lopen?
Nee, het is niet toegestaan om door de bloembollenvelden te lopen, dit veroorzaakt schade aan de bloembollen. De velden zijn eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan foto’s te maken vanaf de weg.

Voorzieningen

Is er internet op het park?
Ja, bij de paviljoens in het park kunt u gebruik maken van gratis wifi.
Kan ik een rolstoel huren?
Het park is goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels en is ruim voorzien van aangepaste toiletten. Eigen scootmobiels zijn toegestaan. Voor mensen met een beperking, hebben wij een aantal rolstoelen beschikbaar voor €5. Het is niet mogelijk om een scootmobiel te huren bij Keukenhof. Reserveren van een rolstoel kan in de ticketshop wanneer u een ticket koopt of via deze link.
Kan ik parkeren bij Keukenhof?
Parkeren bij Keukenhof kan met een vooraf gekocht parkeerticket. Boek uw ticket vooraf online tegelijk met het toegangsticket via keukenhof.nl. Parkeren kost 6 euro. Het parkeerterrein sluit om 19.30 uur. Bij de parkeerplaats bij de hoofdingang is een beperkt aantal oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto’s.
Zijn er oplaadpunten voor elektrische auto's en fietsen?
Op het parkeerterrein bij de hoofdingang hebben wij een beperkt aantal oplaadpunten voor elektrische auto’s. Als je het terrein op komt rijden, kun je aan de verkeersbegeleider vragen waar je deze oplaadpunten kunt vinden. Op het parkeerterrein, bij de fietsverhuur, is het voor noodgevallen mogelijk om je elektrische fiets op te laden.
Wat kost parkeren?
Voor auto’s geldt een parkeertarief van € 6,-. Het parkeerticket boek je vooraf online tegelijk met het toegangsticket. Parkeren voor een touringcar is gratis.
Waar kunnen touringcars parkeren?
Touringcars kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein bij de Hoofdingang.
Waar kan ik mijn fiets/scooter parkeren?
Er is een fietsenstalling bij de ingangen van het park. Je kunt je fiets of scooter hier gratis parkeren.
Zijn er restaurants in het park?
Ja, er zijn verschillende restaurants in het park. Daarnaast vind je door het park heen verschillende mobiele eetgelegenheden.
Waar kan ik fietsen huren?
Je kunt fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen. Houd er bij het fietsen rekening mee dat het niet is toegestaan om door de bollenvelden te lopen, dit veroorzaakt schade aan de bloembollen. De velden zijn eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan foto’s te maken vanaf de weg. Klik hier voor meer informatie over fietsverhuur.
Kan ik tijdens mijn bezoek aan Keukenhof mijn bagage opslaan?
Kleinere bagagestukken kan je gratis opbergen in de lockers bij de hoofdingang. De lockers zijn 25x55x45 cm groot. Grotere bagagestukken kan je achterlaten bij het bagagedepot naast de ingang van Keukenhof.
Kan ik de camper parkeren bij Keukenhof?
Ja, tijdens je bezoek aan Keukenhof kun je de camper (>5 m) parkeren op ons parkeerterrein. Je kunt een speciaal camper parkeerticket online kopen voor € 10,00. Het kopen van een camper parkeerticket kan enkel in combinatie met een Keukenhof entreeticket en er is een beperkte beschikbaarheid. Let wel op: recreëren of overnachten op het parkeerterrein is niet toegestaan en het parkeerterrein sluit om 19:30 uur.  In de omgeving zijn diverse campings waar je kunt recreëren of overnachten.

Reis naar Keukenhof - Keukenhof Express bus

Is Keukenhof bereikbaar met het openbaar vervoer?
Met het OV reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. Je kunt een combiticket kopen dat je toegangsbewijs is voor Keukenhof én het vervoersbewijs voor je reis met het OV op die dag. Binnenkort volgt meer informatie.      
Is het combiticket geldig voor mijn heen- en terugreis?

Ja, het ticket is geldig voor je heen- en terugreis met het OV op die dag.

Waar koop ik een combiticket?
Klik op een van de onderstaande buttons om een combiticket te kopen.
Kan ik alleen een busticket kopen?
Keukenhof Express bustickets retour zijn verkrijgbaar in de online ticketshop van Keukenhof met de volgende prijzen: Vanuit Amsterdam RAI kost een losse busreis retour (excl. Keukenhof entreeticket) € 17,00 Vanuit Schiphol, Haarlem of Leiden kost een losse Express busreis retour (excl. Keukenhof entreeticket) € 12,00

Voor enkele reis van of naar Amsterdam RAI (excl. Keukenhof entreeticket) betaal je € 8,50 en voor Schiphol, Haarlem of Leiden € 6,00 Enkele reis tickets zijn verkrijgbaar via de ticketshop van Arriva, klik hier.
Wat als ik te laat ben voor de bus?
Dat is geen probleem. Je Keukenhof Express busticket is de hele dag geldig. Je kan een bus later nemen naar Keukenhof.
Wat kost een combiticket?
Combiticket bus retour + entree Keukenhof 
  • Volwassenen € 36,00 (vanuit Amsterdam RAI) of € 31,00 (Vanuit Haarlem, Schiphol of Leiden)
  • Kind (4-17 jaar) € 17,50 ( t/m 3 jaar gratis)
  • Retour busticket (zonder entree Keukenhof) € 17,00 (vanuit Amsterdam RAI) of € 12,00 (Vanuit Haarlem, Schiphol of Leiden)
Kan ik doorreizen naar een andere Keukenhof Express locatie?
Combiticket Amsterdam RAI
Het ticket is de gehele dag geldig voor alle Keukenhof Express buslijnen (Haarlem Centraal Station, Amsterdam RAI, Schiphol Airport en Leiden Centraal Station). Je bent dus niet gebonden aan je vertreklocatie. Ter voorbeeld: heenreizen vanuit Amsterdam RAI en terugreizen naar Schiphol Airport is mogelijk met hetzelfde ticket.

Combiticket Schiphol, Leiden of Haarlem
Het ticket is de gehele dag geldig op de Keukenhof Express buslijnen bij Schiphol Airport, Haarlem Centraal Station en Leiden Centraal Station. Je bent dus niet gebonden aan je vertreklocatie. Ter voorbeeld: heenreizen vanuit Schiphol en terugreizen naar Leiden is mogelijk met hetzelfde ticket. Wil je naar Amsterdam RAI doorreizen met dit ticket? Koop dan het combiticket voor Amsterdam RAI, deze is geldig op alle Keukenhof Express buslijnen.
Hoe lang duurt mijn reis met de Keukenhof Express bus?
De Keukenhof Express bus reis vanuit Amsterdam RAI, Schiphol Airport en Leiden Centraal duurt ongeveer 30 minuten. De reis vanuit Haarlem Station duurt ongeveer 40 minuten.
Hoe laat vertrekt de eerste bus naar Keukenhof en gaat de laatste terug?
Schiphol Airport, Amsterdam RAI en Station Leiden Centraal
Elke dag
Eerste bus heen: 7:30 uur
Laatste bus terug: 19:55 uur

Haarlem Station
Doordeweekse dagen (bus 50 Haarlem)
Eerste bus heen: 7:30 uur
Laatste bus terug: 22:23 uur

Weekend (Keukenhof Express Haarlem)
Eerste bus heen: 10:00 uur
Laatste bus terug: 17:45 uur

Het klopt dat je geen tijdslot hoeft te kiezen voor je entree bij Keukenhof of je terugreis. Het moment waarop je terugreist bepaal je ter plaatse en hoef je niet te reserveren.
Moet ik een tijdslot voor Keukenhof en de terugreis reserveren met een combiticket?
Nee, met een combiticket reserveer je alleen de vertrektijd voor de heenreis met de Keukenhof Express bus,  geen tijdslot voor je entree bij Keukenhof of je terugreis. Het moment waarop je terugreist bepaal je ter plaatse en hoef je niet te reserveren.
Ik heb al een Keukenhof ticket. Welke andere vervoersbewijzen kan ik gebruiken?
  • OV-chipkaart (ook studentenkaart, landelijke abonnementen en Regio Abonnement Zuid-Holland) De OV-chipkaart (ook studentenkaart, landelijke abonnementen en Regio Abonnement Zuid-Holland) is geldig op alle bus en treintrajecten. Via 9292.nl zie je direct wat de kosten zijn van je reis.
  • Amsterdam Region Travel Ticket (ARTT) De Amsterdam Region Travel Tickets (ARTT) is geldig op al het openbaar vervoer in Noord-Holland (trein, bus, tram en metro) en op de Keukenhof Express buslijnen. Het Amsterdam Travel Ticket (ATT) is niet geldig op deze buslijnen.
  • Holland Travel Ticket  De Holland Travel Tickets (HTT) is geldig op al het openbaar vervoer in Nederland (trein, bus, tram en metro) en op de Keukenhof Express buslijnen.
  • Tourist Day Ticket De Tourist Day Ticket is geldig op bijna al het openbaar vervoer in Zuid-Holland (bus, tram en metro) en op de Keukenhof Express buslijnen.
  • Dagkaart Keukenhof Express Ook zijn er voor alle buslijnen van de Keukenhof Express dagkaarten te koop voor €12,00 (behalve buslijn 852: €17,00 euro). Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar kost de dagkaart €8,00 euro. Kinderen tot 3 jaar reizen gratis. Deze dagkaarten zijn alleen te koop via de OV ticketshop.
  • Losse buskaarten In de reguliere bussen kun je bij de buschauffeur losse buskaarten kopen voor buslijnen 300, 341 en 397, 50 en 90. De prijs is afhankelijk van de afstand die je reist. Bedenk wel dat reizen met de OV-chipkaart of met een Combiticket voordeliger is. Het is niet mogelijk om met cash geld te betalen in de bus.