Het park

Wanneer is Keukenhof open?
Keukenhof is in 2022 vanaf donderdag 24 maart tot en met zondag 15 mei geopend van 8:00 – 19:30 uur.
Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen in het park?
Dat is toegestaan. Het is niet toegestaan eigen eten mee te nemen in de restaurants.
Mag ik in het park fietsen?
Nee, Keukenhof is een wandelpark. Je kunt wel fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen.
Mogen honden het park in?
Honden zijn toegestaan in Keukenhof als ze zijn aangelijnd en er geldt een maximum van 1 hond per persoon. In de paviljoens en restaurants worden honden niet toegelaten, met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij onze toegangscontroleurs.
Mag ik een drone gebruiken in het park?
Nee, in verband met de veiligheid van bezoekers is het niet toegestaan met een drone boven en rond het park te vliegen.
Ik ben iets in Keukenhof verloren. Hebben jullie dit gevonden?
Wij verzamelen alle gevonden voorwerpen in iLost. Klik hier om te zien of jouw voorwerp gevonden is.
Mag ik door bollenvelden lopen?
Nee, het is niet toegestaan om door de bollenvelden te lopen, dit veroorzaakt schade aan de bloembollen. De velden zijn eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan foto’s te maken vanaf de weg.
Wanneer is het Bloemencorso van de Bollenstreek?
Het Bloemencorso van de Bollenstreek vindt plaats op zaterdag 23 april 2022. Kijk voor meer informatie op www.bloemencorso-bollenstreek.nl.

Tickets

Vanaf wanneer kan ik tickets kopen?
Tickets voor Keukenhof zijn vanaf oktober verkrijgbaar via www.keukenhof.nl.

Voorzieningen

Kan ik een rolstoel huren?
Het park is goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels en is ruim voorzien van aangepaste toiletten. Eigen scootmobiels zijn toegestaan. Voor mensen met een beperking, hebben wij een aantal rolstoelen beschikbaar voor €5. Het is niet mogelijk om een scootmobiel te huren bij Keukenhof.
Reserveren van een rolstoel kan in de ticketshop wanneer u een ticket koopt. Let op: Voor het gebruik van een rolstoel vragen wij een contante borg van €20,00. Dit bedrag krijgt u bij inlevering van de rolstoel weer retour.
Kan ik parkeren bij Keukenhof?
Tijdens het seizoen heeft Keukenhof voldoende parkeergelegenheid. Parkeren kost 6 euro. Het parkeerterrein sluit om 19.30 uur. Het parkeerticket boek je vooraf online tegelijk met het toegangsticket. Oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn beschikbaar op de parkeerplaats bij de hoofdingang.
Wat kost parkeren?
Parkeren voor de touringcar is gratis. Voor auto’s geldt een parkeertarief van € 6,-. Het parkeerticket boek je vooraf online tegelijk met het toegangsticket.
Waar kan ik mijn fiets/scooter parkeren?
Er is een fietsenstalling bij de ingangen van het park. Je kunt je fiets of scooter hier gratis parkeren.
Waar kunnen touringcars parkeren?
Touringcars kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein bij de Hoofdingang.
Zijn er restaurants in het park?
Ja, er zijn verschillende restaurants in het park. Daarnaast vind je door het park heen verschillende mobiele eetgelegenheden.
Waar kan ik fietsen huren?
Je kunt fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen. Hou er bij het fietsen rekening mee dat het niet is toegestaan om door de bollenvelden te lopen, dit veroorzaakt schade aan de bloembollen. De velden zijn eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan foto’s te maken vanaf de weg.
Zijn er oplaadpunten voor elektrische auto's en fietsen?
Ja. Op het parkeerterrein bij de Hoofdingang hebben wij oplaadpunten voor elektrische auto’s. Als je het terrein op komt rijden, kun je aan de verkeersbegeleider vragen waar je deze oplaadpunten kunt vinden. Op het parkeerterrein, bij de fietsverhuur, is het voor noodgevallen mogelijk om je elektrische fiets op te laden.
Kunnen we met de camper overnachten op het parkeerterrein?
Nee overnachten op het parkeerterrein is niet toegestaan. Tijdens je bezoek aan Keukenhof kun je je camper op ons parkeerterrein voor €6,00 parkeren. Het parkeerterrein wordt om 19:30 uur afgesloten. In de omgeving zijn diverse campings waar je kunt overnachten.
Kan ik tijdens mijn bezoek aan Keukenhof mijn bagage opslaan?
Kleinere bagagestukken kan je opbergen in de lockers bij de hoofdingang. De lockers zijn 25x55x45 cm groot.

Reisadvies

Is Keukenhof bereikbaar met het openbaar vervoer?
Met het OV reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. Je kunt een combiticket kopen dat je toegangsbewijs is voor Keukenhof én het vervoersbewijs voor je reis met het OV op die dag.