Het park

Wie kan ik bereiken voor vragen over mijn ticketorder?
Voor vragen over bestelde kaarten (orders) kun je het beste contact opnemen met Ticketcounter: info@ticketcounter.nl / 010 751 6400
Mag ik een drone gebruiken in het park?
Nee, wettelijk is het niet toegestaan met een drone boven mensenmenigten te vliegen. Ook mag je niet vliegen in de buurt van vliegvelden. Dat betekent dat je in en rond Keukenhof niet met een drone mag vliegen.
Ik heb tickets besteld, maar kan helaas niet naar Keukenhof komen. Kan ik mijn geld terugkrijgen?
Helaas hebben wij geen annuleringsbeleid. Tickets worden daarom niet terugbetaald.
Ik ben iets in Keukenhof verloren. Hebben jullie dit gevonden?
Wij verzamelen alle gevonden voorwerpen in iLost. Klik hier om te zien of jouw voorwerp gevonden is.
Mag ik door bollenvelden lopen?
Nee, dat is verboden, het is eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan foto’s te maken vanaf de weg of langs de velden.
Wanneer is het Bloemencorso van de Bollenstreek?
In overleg met de autoriteiten heeft het bestuur van het Bloemencorso besloten om het evenement af te gelasten.
Mogen honden het park in?
Honden zijn toegestaan in Keukenhof, als ze zijn aangelijnd. In de paviljoens en restaurants worden honden niet toegelaten, met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij onze toegangscontroleurs.
Mag ik in het park fietsen?
Nee, Keukenhof is een echt wandelpark. Je kunt wel fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen.
Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen in het park?
Ja, dat is geen probleem. Er is een picknickweide en er zijn diverse bankjes in het park waar je heerlijk kunt eten midden in het park. Het is echter niet toegestaan eigen eten mee te nemen in de restaurants.
Ik heb een parkboek online besteld. Waar kan ik die ophalen?
In het parkboek staat informatie over Keukenhof. Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een email met een voucher om je parkboek op te halen bij de informatiebalie.
Wat is de Lentepas?
Met de Lentepas heb je onbeperkt toegang tot ons park. Bestellen en meer informatie over de Lentepas vind je hier in het najaar.
Hoe lang is mijn entreeticket geldig?
Tickets zijn niet aan een datum gebonden en kunnen dus tijdens het hele seizoen (eenmalig) worden gebruikt. Dit geldt ook voor Combitickets. Je ticket wordt gescand op de dag van je bezoek aan Keukenhof.
Waar kan ik entreetickets kopen?
Tickets zijn beschikbaar in onze webshop. Maar je kunt ook je ticket bij de entree van Keukenhof kopen tijdens de openingsperiode. Tickets die je koopt in de webshop kan vanaf je mobiel laten scannen of printen.
Wanneer kan ik Keukenhof het beste bezoeken?
De bloei in Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Aan het begin van het seizoen bloeien de vroegbloeiende soorten zoals crocussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen. Later in het seizoen bloeien de latere bloeiers zoals (grotere) tulpen. In onze paviljoenen zijn vanaf de eerste tot en met de laatste dag van het seizoen schitterende bloemenshows te zien. In alle rust genieten van Keukenhof? Vóór 10:30 uur en nà 16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto’s maken. Daarnaast is het op maandag, dinsdag en woensdag rustiger dan op andere dagen.
Wanneer is Keukenhof open?
Met ingang van 14 maart is een noodverordening van kracht van de Nederlandse overheid, met als doel om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze stelt dat bijeenkomsten met meer dan 100 personen in heel Nederland verboden zijn. Dit geldt ook voor samenkomsten in de buitenlucht. Deze maatregel geldt tot en met 1 juni. Dit betekent dat Bloemententoonstelling Keukenhof niet kan openen op 21 maart.

Reisadvies

Kan ik alleen een buskaart voor de terugreis kopen?
Wil je uitsluitend de terugreis met de bus doen en je hebt geen ov-chipkaart? Bij Keukenhof kun je een enkele reis kopen naar metrohalte Europaplein/RAI (Keukenhof Express buslijn 852), station Leiden Centraal (Keukenhof Express buslijn 854), Schiphol Airport (Keukenhof Express buslijn 858), station Hoofddorp (Keukenhof Express buslijn 859), Haarlem (streekbuslijn 50) of station Den Haag Centraal (buslijn 90). Je betaalt daarvoor 7,50 euro.
Welke andere vervoersbewijzen kan ik gebruiken?
 • OV-chipkaart (ook studentenkaart, landelijke abonnementen en Regio Abonnement Zuid-Holland) De OV-chipkaart (ook studentenkaart, landelijke abonnementen en Regio Abonnement Zuid-Holland) is geldig op alle bus en treintrajecten. Via 9292.nl zie je direct wat de kosten zijn van je reis.
 • Amsterdam Region Travel Ticket en Holland Travel Ticket De Amsterdam Region Travel Tickets (ARTT) en Holland Travel Tickets (HTT) zijn geldig op alle Keukenhof Express buslijnen (incl streekbuslijn 50 Haarlem). Het Amsterdam Travel Ticket (ATT) is niet geldig op deze buslijnen.
 • Tourist Day Ticket Met het Tourist Day Ticket kun je met alle bus-, tram- en metrovervoerders (in Zuid-holland) naar Keukenhof reizen. Je kunt het Tourist Day Ticket op diverse locaties kopen. Kijk voor meer informatie op touristdayticket.nl.
 • Dagkaart Ook zijn er voor alle buslijnen van de Keukenhof Express (incl streekbuslijn 50 Haarlem) dagkaarten te koop voor €11,00 (behalve buslijn 852: €14,50 euro). Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar kost de dagkaart 7,50 euro. Deze dagkaarten zijn te koop bij de vertreklocaties van de Keukenhof Express. Het is niet mogelijk om met cash geld te betalen.
 • Losse buskaarten In de reguliere bussen kun je bij de buschauffeur losse buskaarten kopen voor buslijnen 300, 340, 341 en 397, 50 en 90. De prijs is afhankelijk van de afstand die je reist. Bedenk wel dat reizen met de OV-chipkaart of met een Combiticket voordeliger is. Het Combiticket heeft nog als extra voordeel dat je direct het park kunt binnenlopen! Het is niet mogelijk om met cash geld te betalen in de bus. Bij de kassa van Keukenhof kun je een enkele reis kopen voor de Keukenhof Express buslijnen. Je betaalt daarvoor €7,50.
Wat kost een combiticket (entree + bus + trein?
Volwassenen combi entree + openbaar vervoer (heen en terug) per trein en bus vanaf Station Hoofddorp, Schiphol Airport, Leiden Centraal, RAI of Haarlem
 • 2e klas: €39
 • 1e klas: €45
Kinderen
 • 0 t/m 3 jaar: gratis
 • 4 t/m 12 jaar: €17,00
 • 12 t/m 17 jaar: €32 (2e klas)
 • 12 t/m 17 jaar: €38 (1e klas)
Wat kost een combiticket (entree + bus)?
 • Volwassenen combi entree + openbaar vervoer (heen en terug) per bus vanaf Amsterdam €32,50
 • Volwassenen combi entree + openbaar vervoer (heen en terug) per bus vanaf Haarlem, Hoofddorp, Schiphol of Leiden €27,50
 • Kind (4 – 17 jaar) combi entree + busvervoer (heen en terug) vanaf Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Schiphol of Leiden €14,00
Waar kan ik een combiticket (entree + bus + trein) kopen?
Klik hier om je combiticket (entree + bus + trein) te kopen.
Waar kan ik een combiticket (entree + bus) kopen?
Je kan je combiticket in onze webshop kopen of op de volgende locaties (vanaf 21 maart 2020). Klik hier voor de locaties.
Is Keukenhof bereikbaar met het openbaar vervoer?
Keukenhof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook zijn er speciale entree + ov tickets te koop. Klik hier voor meer informatie.
Hoe kan ik het beste naar Keukenhof reizen?
Keukenhof is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Er is bij het park voldoende parkeergelegenheid. Klik hier voor meer informatie.

Voorzieningen

Kan ik een rolstoel huren?
Ons park is goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels en is ruim voorzien van aangepaste toiletten. Eigen scootmobielen zijn toegestaan. Niet te reserveren via Keukenhof. Voor mensen met een beperking, hebben wij rolstoelen beschikbaar. Het gebruik van een rolstoel is gratis. Klik hier voor meer informatie.
Waar kunnen touringcars parkeren?
Touringcars kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein bij de Hoofdingang.
Kan ik een boottocht in het park maken?
Om een bezoek aan Keukenhof compleet te maken, kun je een vaartocht maken langs de eindeloze bollenvelden rondom Keukenhof. Bij de molen in het park kun je kaartjes kopen voor een rondvaart die dag. De molen staat aan de rand van het park. Hier is ook de opstapplek. De fluisterboot vaart niet door Keukenhof.
Kunnen we met de camper overnachten op het parkeerterrein?
Tijdens je bezoek aan Keukenhof kun je je camper op ons parkeerterrein voor €6,00 parkeren. Het is echter niet toegestaan te overnachten; het parkeerterrein wordt om 19:30 uur afgesloten. In de omgeving zijn diverse campings waar je kunt overnachten.
Waar kan ik fietsen huren?
Je kunt fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen.
Zijn er restaurants in het park?
Ja, er zijn verschillende eetgelegenheden in het park te vinden. Er zijn verschillende restaurants in het park, elk met een eigen thema. Zo kun je poffertjes eten, is er onder andere een Italiaanse keuken en een Aziatische keuken. Daarnaast vind je door het park heen verschillende mobiele eetgelegenheden met bijvoorbeeld aardbeien, haring of hotdogs.
Kan ik tijdens mijn bezoek aan Keukenhof mijn bagage opslaan?
Je kunt je bagage tijdens je bezoek aan Keukenhof achterlaten bij het bagagedepot. Kleinere bagagestukken kunnen in de lockers worden opgeborgen. Grotere bagage kan in het bewaakte depot worden opgeslagen.
Kan mijn ticket vanaf mijn smartphone worden gescand?
Ja, dat kan. Zorg er wel voor dat de helderheid van je scherm op 100% staat.
Waar kan ik mijn fiets/scooter parkeren?
Er is een fietsenstalling bij beide ingangen van het park. Je kunt je fiets of scooter hier gratis parkeren.
Zijn er oplaadpunten voor elektrische auto's en fietsen?
Ja. Op het parkeerterrein bij de Hoofdingang hebben wij oplaadpunten voor elektrische auto’s. Als je het terrein op komt rijden, kun je aan de verkeersleider vragen waar je deze oplaadpunten kunt vinden. Bij Ingang Extra is een oplaadpunt voor elektrische fietsen.
Kan ik parkeren bij Keukenhof?
Keukenhof heeft voldoende parkeergelegenheid. Parkeren kost 6 euro en het parkeerterrein sluit om 19.30 uur. Oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn beschikbaar op de parkeerplaats bij de hoofdingang.