Het park

Wanneer is Keukenhof open?
Keukenhof is in 2021 geopend vanaf zaterdag 20 maart tot en met zondag 9 mei.
Waar kan ik entreetickets kopen?
Tickets zijn beschikbaar in onze webshop vanaf najaar 2020.
Wat is de Lentepas?
Met de Lentepas heb je onbeperkt toegang tot ons park. Bestellen en meer informatie over de Lentepas vind je hier in het najaar.
Wie kan ik bereiken voor vragen over mijn ticketorder?
Voor vragen over bestelde kaarten (orders) kun je het beste contact opnemen met Ticketcounter: info@ticketcounter.nl / 010 751 6400
Mag ik een drone gebruiken in het park?
Nee, wettelijk is het niet toegestaan met een drone boven mensenmenigten te vliegen. Ook mag je niet vliegen in de buurt van vliegvelden. Dat betekent dat je in en rond Keukenhof niet met een drone mag vliegen.
Ik heb tickets besteld, maar kan helaas niet naar Keukenhof komen. Kan ik mijn geld terugkrijgen?
Helaas hebben wij geen annuleringsbeleid. Tickets worden daarom niet terugbetaald.
Ik ben iets in Keukenhof verloren. Hebben jullie dit gevonden?
Wij verzamelen alle gevonden voorwerpen in iLost. Klik hier om te zien of jouw voorwerp gevonden is.
Mag ik door bollenvelden lopen?
Nee, dat is verboden, het is eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan foto’s te maken vanaf de weg of langs de velden.
Wanneer is het Bloemencorso van de Bollenstreek?
Het Bloemencorso van de Bollenstreek vindt plaats op zaterdag 17 april 2021. Kijk voor meer informatie op www.bloemencorso-bollenstreek.nl
Mogen honden het park in?
Honden zijn toegestaan in Keukenhof, als ze zijn aangelijnd. In de paviljoens en restaurants worden honden niet toegelaten, met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij onze toegangscontroleurs.
Mag ik in het park fietsen?
Nee, Keukenhof is een echt wandelpark. Je kunt wel fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen.
Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen in het park?
Ja, dat is geen probleem. Er is een picknickweide en er zijn diverse bankjes in het park waar je heerlijk kunt eten midden in het park. Het is echter niet toegestaan eigen eten mee te nemen in de restaurants.
Ik heb een parkboek online besteld. Waar kan ik die ophalen?
In het parkboek staat informatie over Keukenhof. Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een email met een voucher om je parkboek op te halen bij de informatiebalie.

Voorzieningen

Kan mijn ticket vanaf mijn smartphone worden gescand?
Ja, dat kan. Zorg er wel voor dat de helderheid van je scherm op 100% staat.
Waar kunnen touringcars parkeren?
Touringcars kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein bij de Hoofdingang.
Kan ik een boottocht in het park maken?
Om een bezoek aan Keukenhof compleet te maken, kun je een vaartocht maken langs de eindeloze bollenvelden rondom Keukenhof. Bij de molen in het park kun je kaartjes kopen voor een rondvaart die dag. De molen staat aan de rand van het park. Hier is ook de opstapplek. De fluisterboot vaart niet door Keukenhof.
Kunnen we met de camper overnachten op het parkeerterrein?
Tijdens je bezoek aan Keukenhof kun je je camper op ons parkeerterrein voor €6,00 parkeren. Het is echter niet toegestaan te overnachten; het parkeerterrein wordt om 19:30 uur afgesloten. In de omgeving zijn diverse campings waar je kunt overnachten.
Waar kan ik fietsen huren?
Je kunt fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen.
Zijn er restaurants in het park?
Ja, er zijn verschillende eetgelegenheden in het park te vinden. Er zijn verschillende restaurants in het park, elk met een eigen thema. Zo kun je poffertjes eten, is er onder andere een Italiaanse keuken en een Aziatische keuken. Daarnaast vind je door het park heen verschillende mobiele eetgelegenheden met bijvoorbeeld aardbeien, haring of hotdogs.
Waar kan ik mijn fiets/scooter parkeren?
Er is een fietsenstalling bij beide ingangen van het park. Je kunt je fiets of scooter hier gratis parkeren.
Zijn er oplaadpunten voor elektrische auto's en fietsen?
Ja. Op het parkeerterrein bij de Hoofdingang hebben wij oplaadpunten voor elektrische auto’s. Als je het terrein op komt rijden, kun je aan de verkeersleider vragen waar je deze oplaadpunten kunt vinden. Bij Ingang Extra is een oplaadpunt voor elektrische fietsen.
Kan ik parkeren bij Keukenhof?
Keukenhof heeft voldoende parkeergelegenheid. Parkeren kost 6 euro en het parkeerterrein sluit om 19.30 uur. Oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn beschikbaar op de parkeerplaats bij de hoofdingang.