Het park

Wanneer is Keukenhof open?
Keukenhof is vanaf donderdag 24 maart tot en met zondag 15 mei geopend van 8:00 – 19:30 uur.
Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen in het park?
Dat is toegestaan. Het is niet toegestaan eigen eten mee te nemen in de restaurants.
Kan ik een boottocht in het park maken?
Tickets voor een vaartocht langs de bollenvelden rondom Keukenhof zijn nog niet verkrijgbaar via www.keukenhof.nl. Hierover volgt nadere informatie.
Mag ik in het park fietsen?
Nee, Keukenhof is een wandelpark. Je kunt wel fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen.
Mogen honden het park in?
Honden zijn toegestaan in Keukenhof als ze zijn aangelijnd en er geldt een maximum van 1 hond per persoon. In de paviljoens en restaurants worden honden niet toegelaten, met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij onze toegangscontroleurs.
Mag ik een drone gebruiken in het park?
Nee, in verband met de veiligheid van bezoekers is het niet toegestaan met een drone boven en rond het park te vliegen.
Ik ben iets in Keukenhof verloren. Hebben jullie dit gevonden?
Wij verzamelen alle gevonden voorwerpen in iLost. Klik hier om te zien of jouw voorwerp gevonden is.
Mag ik door bollenvelden lopen?
Nee, het is niet toegestaan om door de bollenvelden te lopen, dit veroorzaakt schade aan de bloembollen. De velden zijn eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan foto’s te maken vanaf de weg.
Wanneer is het Bloemencorso van de Bollenstreek?
Het Bloemencorso van de Bollenstreek vindt plaats op zaterdag 23 april 2022. Kijk voor meer informatie op www.bloemencorso-bollenstreek.nl.

Tickets

Hoe kan ik entreekaarten kopen?
De verkoop van tickets gaat via www.keukenhof.nl. Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf vastgesteld tijdslot.
Hoeveel tickets kan ik bestellen?
Via de ticketshop op www.keukenhof.nl kun je tot 200 tickets bestellen. Wil je meer dan 200 tickets bestellen, dan kun je je aanmelden voor de Reseller Portal. Stuur een e-mail naar sales@keukenhof.nl voor meer informatie.
Kunnen de aantallen tickets aangepast worden?
Tickets die u koopt via www.keukenhof.nl kunt u tot 1 dag voor aankomst aanpassen naar andere aantallen, een andere dag of tijdslot via de link in de bevestigingsmail.
Wat als ik mijn tijdslot niet haal?
Voor tickets die geboekt zijn via www.keukenhof.nl geldt de aankomsttijd binnen het door jou geboekte tijdslot.
Kan ik tickets omboeken naar een ander tijdslot?
Tickets die je koopt via www.keukenhof.nl kun je tot 1 dag voor aankomst aanpassen naar een andere dag of tijdslot via de link in de bevestigingsmail.
Wat is de groepsprijs?
De verkoop van tussen de 20 en 200 tickets gaat via www.keukenhof.nl. Je betaalt € 17,- per ticket voor volwassenen.
Hoe lang mag ik in het park blijven?
Onze ervaring is dat de gemiddelde verblijfsduur van bezoekers in Keukenhof 3 uur is.
Zijn er speciale prijzen voor groepen scholieren?
Voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholen geldt een groepsprijs voor 15 of meer scholieren en hun begeleiders van € 6,00 per persoon. Bussen parkeren gratis, per auto geldt een parkeertarief van € 6,00. Klik hier voor meer informatie.
Kan mijn ticket vanaf mijn smartphone worden gescand?
Ja, dat kan. Zorg er wel voor dat de helderheid van je scherm op 100% staat.
Wat is de Lentepas?
Met een Keukenhof Lentepas heb je tijdens de gehele openstelling toegang tot het mooiste lentepark ter wereld. Klik hier voor meer informatie.
Wanneer kan ik Keukenhof het beste bezoeken?
De bloei in Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Aan het begin van het seizoen bloeien de vroegbloeiende soorten zoals crocussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen. Later in het seizoen bloeien de latere bloeiers zoals (grotere) tulpen. Vóór 10:30 uur en nà 16:00 uur is het rustiger in Keukenhof. Daarnaast is het op maandag, dinsdag en woensdag rustiger dan op andere dagen.
Wie kan ik bereiken voor vragen over mijn ticketorder?
Voor vragen over tickets kun je contact opnemen met Ticketcounter: info@ticketcounter.nl.

Voorzieningen

Kan ik een rolstoel huren?
Het park is goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels en is ruim voorzien van aangepaste toiletten. Eigen scootmobiels zijn toegestaan. Voor mensen met een beperking, hebben wij een aantal rolstoelen beschikbaar voor €5. Het is niet mogelijk om een scootmobiel te huren bij Keukenhof.
Reserveren van een rolstoel kan in de ticketshop wanneer u een ticket koopt. Let op: Voor het gebruik van een rolstoel vragen wij een contante borg van €20,00. Dit bedrag krijgt u bij inlevering van de rolstoel weer retour.
Kan ik parkeren bij Keukenhof?
Tijdens het seizoen heeft Keukenhof voldoende parkeergelegenheid. Parkeren kost 6 euro. Het parkeerterrein sluit om 19.30 uur. Het parkeerticket boek je vooraf online tegelijk met het toegangsticket. Oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn beschikbaar op de parkeerplaats bij de hoofdingang.
Wat kost parkeren?
Parkeren voor de touringcar is gratis. Voor auto’s geldt een parkeertarief van € 6,-. Het parkeerticket boek je vooraf online tegelijk met het toegangsticket.
Waar kan ik mijn fiets/scooter parkeren?
Er is een fietsenstalling bij de ingangen van het park. Je kunt je fiets of scooter hier gratis parkeren.
Waar kunnen touringcars parkeren?
Touringcars kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein bij de Hoofdingang.
Zijn er restaurants in het park?
Ja, er zijn verschillende restaurants in het park. Daarnaast vind je door het park heen verschillende mobiele eetgelegenheden.
Waar kan ik fietsen huren?
Je kunt fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen. Hou er bij het fietsen rekening mee dat het niet is toegestaan om door de bollenvelden te lopen, dit veroorzaakt schade aan de bloembollen. De velden zijn eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan foto’s te maken vanaf de weg.
Zijn er oplaadpunten voor elektrische auto's en fietsen?
Ja. Op het parkeerterrein bij de Hoofdingang hebben wij oplaadpunten voor elektrische auto’s. Als je het terrein op komt rijden, kun je aan de verkeersbegeleider vragen waar je deze oplaadpunten kunt vinden. Op het parkeerterrein, bij de fietsverhuur, is het voor noodgevallen mogelijk om je elektrische fiets op te laden.
Kunnen we met de camper overnachten op het parkeerterrein?
Nee overnachten op het parkeerterrein is niet toegestaan. Tijdens je bezoek aan Keukenhof kun je je camper op ons parkeerterrein voor €6,00 parkeren. Het parkeerterrein wordt om 19:30 uur afgesloten. In de omgeving zijn diverse campings waar je kunt overnachten.
Kan ik tijdens mijn bezoek aan Keukenhof mijn bagage opslaan?
Kleinere bagagestukken kan je opbergen in de lockers bij de hoofdingang. De lockers zijn 25x55x45 cm groot.

Reisadvies

Is Keukenhof bereikbaar met het openbaar vervoer?
Met het OV reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. Je kunt een combiticket kopen dat je toegangsbewijs is voor Keukenhof én het vervoersbewijs voor je reis met het OV op die dag. Het is op dit moment niet mogelijk om een combiticket te kopen. Meer informatie volgt binnenkort.