Tickets

Hoe kan ik entreekaarten kopen?
De verkoop van tickets gaat via www.keukenhof.nl. Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf vastgesteld tijdslot.
Hoeveel tickets kan ik bestellen?
Via de ticketshop op www.keukenhof.nl kun je tot 200 tickets bestellen. Wil je voor 2021 meer dan 200 tickets bestellen, dan kun je je aanmelden voor de Reseller Portal. Je stuurt dan een e-mail naar sales@keukenhof.nl.
Kunnen de aantallen tickets aangepast worden?
Tickets die je koopt via www.keukenhof.nl kun je tot 7 dagen voor aankomst aanpassen naar andere aantallen, een andere dag of tijdslot. Boekingen binnen 7 dagen voor aankomst kunnen niet geannuleerd worden.
Moeten tickets meteen betaald worden?
Bestellingen van tickets via www.keukenhof.nl moeten direct worden betaald.
Kan ik tickets annuleren?
Tickets die je koopt via www.keukenhof.nl kun je tot 7 dagen voor aankomst annuleren of aanpassen naar een andere dag of tijdslot. Boekingen binnen 7 dagen voor aankomst kunnen niet geannuleerd worden.
Kan ik tickets omboeken naar een ander tijdslot?
Tickets die je koopt via www.keukenhof.nl kun je tot 7 dagen voor aankomst aanpassen naar een andere dag of tijdslot. Boekingen binnen 7 dagen voor aankomst kunnen niet geannuleerd worden.
Kan ik ook voor of na mijn tijdslot naar binnen?
Voor tickets die geboekt zijn via www.keukenhof.nl geldt de aankomsttijd binnen het door jou geboekte tijdslot.
Wat is de groepsprijs?
De verkoop van tussen de 20 en 200 tickets gaat via www.keukenhof.nl. Je betaalt € 17,- per ticket voor volwassenen.
Hoe lang mag mijn groep in het park blijven?
Onze ervaring is dat de gemiddelde verblijfsduur van bezoekers in Keukenhof 3 uur is.
Zijn er speciale prijzen voor groepen scholieren?
Voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholen geldt een groepsprijs voor 15 of meer scholieren en hun begeleiders van € 6,00 per persoon. Bussen parkeren gratis, per auto geldt een parkeertarief van € 6,00.
Kan mijn ticket vanaf mijn smartphone worden gescand?
Ja, dat kan. Zorg er wel voor dat de helderheid van je scherm op 100% staat.
Wie kan ik bereiken voor vragen over mijn ticketorder?
Voor vragen over bestelde kaarten (orders) kun je het beste contact opnemen met Ticketcounter: info@ticketcounter.nl / 010 751 6400
Wanneer kan ik Keukenhof het beste bezoeken?
De bloei in Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Aan het begin van het seizoen bloeien de vroegbloeiende soorten zoals crocussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen. Later in het seizoen bloeien de latere bloeiers zoals (grotere) tulpen. In onze paviljoenen zijn vanaf de eerste tot en met de laatste dag van het seizoen schitterende bloemenshows te zien. In alle rust genieten van Keukenhof? Vóór 10:30 uur en nà 16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto’s maken. Daarnaast is het op maandag, dinsdag en woensdag rustiger dan op andere dagen.

Het park

Hoe gaat Keukenhof om met corona maatregelen in het park?
Keukenhof volgt de richtlijnen van het protocol ‘Veilig Samen Uit’ dat is opgesteld door de grootste dagattracties in Nederland. We nemen maatregelen die passen bij de 1,5 meter economie, zorgen voor voldoende en heldere informatie én voor extra hygiënemaatregelen. Keukenhof kan een maximumaantal bezoekers per dag ontvangen. Om drukke momenten gedurende de dag te voorkomen, werken we met tijdsloten.
Wat als er volgend voorjaar door corona weer een reisverbod geldt of Keukenhof niet open mag?
Annuleringen die gerelateerd zijn aan de dan geldende overheidsmaatregelen worden gehonoreerd.
Wanneer is Keukenhof open?
Keukenhof is in 2021 geopend vanaf zaterdag 20 maart tot en met zondag 9 mei.
Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen in het park?
Dat is toegestaan. Er zijn ook verschillende restaurants in het park, elk met een eigen thema. Het is niet toegestaan eigen eten mee te nemen in de restaurants.
Kan ik een boottocht in het park maken?
Tickets voor een vaartocht langs de bollenvelden rondom Keukenhof zijn nog niet verkrijgbaar via www.keukenhof.nl. Hierover volgt nadere informatie.
Mag ik in het park fietsen?
Nee, Keukenhof is een echt wandelpark. Je kunt wel fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen.
Mogen honden het park in?
Honden zijn toegestaan in Keukenhof als ze zijn aangelijnd en er geldt een maximum van 1 hond per persoon. In de paviljoens en restaurants worden honden niet toegelaten, met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij onze toegangscontroleurs.
Mag ik een drone gebruiken in het park?
Nee, in verband met de veiligheid van bezoekers is het niet toegestaan met een drone boven en rond het park te vliegen.
Ik ben iets in Keukenhof verloren. Hebben jullie dit gevonden?
Wij verzamelen alle gevonden voorwerpen in iLost. Klik hier om te zien of jouw voorwerp gevonden is.
Ik heb een parkboek online besteld. Waar kan ik deze ophalen?
In het parkboek staat informatie over Keukenhof. Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een email met een voucher om je parkboek op te halen bij de informatiebalie.
Mag ik door bollenvelden lopen?
Nee, het is niet toegestaan om door de bollenvelden te lopen, dit veroorzaakt schade aan de bloembollen. De velden zijn eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan foto’s te maken vanaf de weg.
Wat is de Lentepas?
Met de Lentepas heb je onbeperkt toegang tot ons park. Bestellen en meer informatie over de Lentepas vind je hier vanaf november.
Wanneer is het Bloemencorso van de Bollenstreek?
Het Bloemencorso van de Bollenstreek vindt plaats op zaterdag 17 april 2021. Kijk voor meer informatie op www.bloemencorso-bollenstreek.nl
Waar kan ik een rondleiding boeken?
In verband met de coronarichtlijnen bieden we in 2021 geen rondleidingen voor groepen aan.

Voorzieningen

Kan ik een rolstoel huren?
Ons park is goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels en is ruim voorzien van aangepaste toiletten. Eigen scootmobiels zijn toegestaan. Voor mensen met een beperking, hebben wij een aantal rolstoelen beschikbaar voor €5. Het is niet mogelijk om een scootmobiel te huren bij Keukenhof. Reserveren van een rolstoel kan in de ticketshop wanneer u een ticket koopt of los via rolstoel reserveren. Let op: Voor het gebruik van een rolstoel vragen wij een contante borg van €20,00. Dit bedrag krijgt u bij inlevering van de rolstoel weer retour.
Kan ik parkeren bij Keukenhof?
Keukenhof heeft voldoende parkeergelegenheid. Parkeren kost 6 euro en het parkeerterrein sluit om 19.30 uur. Oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn beschikbaar op de parkeerplaats bij de hoofdingang.
Wat kost parkeren?
Parkeren voor de touringcar is gratis. Voor auto’s geldt een parkeertarief van € 6,-.
Waar kan ik mijn fiets/scooter parkeren?
Er is een fietsenstalling bij beide ingangen van het park. Je kunt je fiets of scooter hier gratis parkeren.
Waar kunnen touringcars parkeren?
Touringcars kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein bij de Hoofdingang.
Zijn er restaurants in het park?
Ja, er zijn verschillende restaurants in het park, elk met een eigen thema. Zo kun je poffertjes eten, is er onder andere een Italiaanse keuken en een Aziatische keuken. Daarnaast vind je door het park heen verschillende mobiele eetgelegenheden met bijvoorbeeld aardbeien, haring of hotdogs.
Waar kan ik fietsen huren?
Je kunt fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen. Hou er bij het fietsen rekening mee dat het niet is toegestaan om door de bollenvelden te lopen, dit veroorzaakt schade aan de bloembollen. De velden zijn eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan foto’s te maken vanaf de weg.
Zijn er oplaadpunten voor elektrische auto's en fietsen?
Ja. Op het parkeerterrein bij de Hoofdingang hebben wij oplaadpunten voor elektrische auto’s. Als je het terrein op komt rijden, kun je aan de verkeersbegeleider vragen waar je deze oplaadpunten kunt vinden. Bij Ingang Extra is een oplaadpunt voor elektrische fietsen.
Kunnen we met de camper overnachten op het parkeerterrein?
Nee overnachten op het parkeerterrein is niet toegestaan. Tijdens je bezoek aan Keukenhof kun je je camper op ons parkeerterrein voor €6,00 parkeren. Het parkeerterrein wordt om 19:30 uur afgesloten. In de omgeving zijn diverse campings waar je kunt overnachten.
Kan ik tijdens mijn bezoek aan Keukenhof mijn bagage opslaan?
Je kunt je bagage tijdens je bezoek aan Keukenhof achterlaten bij het bagagedepot. Kleinere bagagestukken kunnen in de lockers worden opgeborgen. Grotere bagage kan in het bewaakte depot worden opgeslagen.

Reisadvies

Is Keukenhof bereikbaar met het openbaar vervoer?
Met het OV reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. In de meeste gevallen reis je het voordeligst met een Combiticket. Deze dagkaart is zowel je toegangsbewijs voor Keukenhof als het vervoerbewijs voor je reis met het OV op die dag. Meer informatie volgt binnenkort.