Reisadvies

Hoe kan ik het beste naar Keukenhof reizen?
Keukenhof is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Er is bij het park voldoende parkeergelegenheid. Klik hier voor meer informatie.
Waar kan ik een combiticket (bus) kopen?
Je kan je combiticket in onze webshop kopen of op de volgende locaties (vanaf 21 maart 2020). Klik hier voor de locaties.
Waar kan ik een combiticket (bus + trein) kopen?
Je kan je combiticket in onze webshop kopen of op de volgende locaties (vanaf 21 maart 2020). Klik hier voor de locaties.
Is Keukenhof bereikbaar met het openbaar vervoer?
Keukenhof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook zijn er speciale entree + ov tickets te koop. Klik hier voor meer informatie.
Wat kost een combiticket (bus)?
Combinatietickets entree Keukenhof + openbaar vervoer Volwassenen combi entree + openbaar vervoer (heen en terug) per bus vanaf Amsterdam €32,50 Volwassenen combi entree + openbaar vervoer (heen en terug) per bus vanaf Haarlem, Hoofddorp, Schiphol of Leiden €27,50 Kind (4 – 17 jaar) combi entree + busvervoer (heen en terug) vanaf Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Schiphol of Leiden €14,00 Klik voor meer informatie.
Wat kost een combiticket (bus + trein?
Combinatietickets entree Keukenhof + openbaar vervoer Volwassenen combi entree + openbaar vervoer (heen en terug) per trein en bus vanaf Station Hoofddorp, Schiphol Airport, Leiden Centraal of Haarlem 2e klas: €35 1e klas: €42 Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis 4 t/m 12 jaar: €16,50 12 t/m 17 jaar: €33,50 Klik voor meer informatie.

Voorzieningen

Zijn er oplaadpunten voor elektrische auto's en fietsen?
Ja. Op het parkeerterrein bij de Hoofdingang hebben wij oplaadpunten voor elektrische auto’s. Als je het terrein op komt rijden, kun je aan de verkeersleider vragen waar je deze oplaadpunten kunt vinden. Bij Ingang Extra is een oplaadpunt voor elektrische fietsen.
Waar kan ik mijn fiets/scooter parkeren?
Er is een fietsenstalling bij beide ingangen van het park. Je kunt je fiets of scooter hier gratis parkeren.
Waar kunnen touringcars parkeren?
Touringcars kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein bij de Hoofdingang.
Kan ik parkeren bij Keukenhof?
Keukenhof heeft voldoende parkeergelegenheid. Parkeren kost 6 euro en het parkeerterrein sluit om 19.30 uur. Oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn beschikbaar op de parkeerplaats bij de hoofdingang.
Kan mijn ticket vanaf mijn smartphone worden gescand?
Ja, dat kan. Zorg er wel voor dat de helderheid van je scherm op 100% staat.
Kan ik tijdens mijn bezoek aan Keukenhof mijn bagage opslaan?
Je kunt je bagage tijdens je bezoek aan Keukenhof achterlaten bij het bagagedepot. Kleinere bagagestukken kunnen in de lockers worden opgeborgen. Grotere bagage kan in het bewaakte depot worden opgeslagen.
Zijn er restaurants in het park?
Ja, er zijn verschillende eetgelegenheden in het park te vinden. Er zijn verschillende restaurants in het park, elk met een eigen thema. Zo kun je poffertjes eten, is er onder andere een Italiaanse keuken en een Aziatische keuken. Daarnaast vind je door het park heen verschillende mobiele eetgelegenheden met bijvoorbeeld aardbeien, haring of hotdogs.
Waar kan ik fietsen huren?
Je kunt fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen.
Kunnen we met de camper overnachten op het parkeerterrein?
Tijdens je bezoek aan Keukenhof kun je je camper op ons parkeerterrein voor €6,00 parkeren. Het is echter niet toegestaan te overnachten; het parkeerterrein wordt om 19:30 uur afgesloten. In de omgeving zijn diverse campings waar je kunt overnachten.
Kan ik een boottocht in het park maken?
Om een bezoek aan Keukenhof compleet te maken, kun je een vaartocht maken langs de eindeloze bollenvelden rondom Keukenhof. Bij de molen in het park kun je kaartjes kopen voor een rondvaart die dag. De molen staat aan de rand van het park. Hier is ook de opstapplek. De fluisterboot vaart niet door Keukenhof.

Het Park

Mag ik door bollenvelden lopen?
Nee, dat is verboden, het is eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan foto’s te maken vanaf de weg of langs de velden.
Ik ben iets in Keukenhof verloren. Hebben jullie dit gevonden?
Wij verzamelen alle gevonden voorwerpen in iLost. Klik hier om te zien of jouw voorwerp gevonden is.
Ik heb tickets besteld, maar kan helaas niet naar Keukenhof komen. Kan ik mijn geld terugkrijgen?
Helaas hebben wij geen annuleringsbeleid. Tickets worden daarom niet terugbetaald.
Mag ik een drone gebruiken in het park?
Nee, wettelijk is het niet toegestaan met een drone boven mensenmenigten te vliegen. Ook mag je niet vliegen in de buurt van vliegvelden. Dat betekent dat je in en rond Keukenhof niet met een drone mag vliegen.
Wie kan ik bereiken voor vragen over mijn ticketorder?
Voor vragen over bestelde kaarten (orders) kun je het beste contact opnemen met Ticketcounter: info@ticketcounter.nl / 010 751 6400
Wanneer is Keukenhof open?
Van 21 maart tot en met 10 mei 2020 is Keukenhof dagelijks geopend van 08:00 – 19:30 uur. Dus ook op zon- en feestdagen! De kassa sluit om 18:00 uur.
Wanneer kan ik Keukenhof het beste bezoeken?
De bloei in Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Aan het begin van het seizoen bloeien de vroegbloeiende soorten zoals crocussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen. Later in het seizoen bloeien de latere bloeiers zoals (grotere) tulpen. In onze paviljoenen zijn vanaf de eerste tot en met de laatste dag van het seizoen schitterende bloemenshows te zien. In alle rust genieten van Keukenhof? Vóór 10:30 uur en nà 16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto’s maken. Daarnaast is het op maandag, dinsdag en woensdag rustiger dan op andere dagen.
Waar kan ik entreetickets kopen?
Tickets zijn beschikbaar in onze webshop. Maar je kunt ook je ticket bij de entree van Keukenhof kopen tijdens de openingsperiode.
Hoe lang is mijn entreeticket geldig?
Tickets zijn niet aan een datum gebonden en kunnen dus tijdens het hele seizoen (eenmalig) worden gebruikt. Dit geldt ook voor Combitickets. Je ticket wordt gescand op de dag van je bezoek aan Keukenhof.
Wat is een combiticket?
Een Combiticket is een trein- en/of busreis naar en van Keukenhof + entree tot het park. De bus stopt vóór de Hoofdingang van Keukenhof, zodat je direct het park in kunt lopen. Een Combiticket is een retourticket. Klik hier voor meer informatie.
Wat is de Lentepas?
Met de Lentepas heb je onbeperkt toegang tot ons park. Bestellen en meer informatie over de Lentepas vind je hier in het najaar.
Ik heb een Parkgids online besteld. Waar kan ik die ophalen?
De parkgids is een handig boekje met informatie over Keukenhof. Na het plaatsen van de bestelling, heb je een email ontvangen met het digitale ticket. Hier zit een voucher voor de Parkgids bij, die je kunt inleveren bij de informatiebalie. Je ontvangt dan je Parkgids.
Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen het park in?
Ja, dat is geen probleem. Er is een picknickweide en er zijn diverse bankjes in het park waar je heerlijk kunt eten midden in het park. Het is echter niet toegestaan eigen eten mee te nemen in de restaurants.
Mag ik in het park fietsen?
Nee, Keukenhof is een echt wandelpark. Je kunt wel fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen.
Mogen honden het park in?
Honden zijn toegestaan in Keukenhof, als ze zijn aangelijnd. In de paviljoens en restaurants worden honden niet toegelaten, met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij onze toegangscontroleurs.
Wanneer is het Bloemencorso van de Bollenstreek?
Het Bloemencorso vindt in 2020 plaats op zaterdag 25 april. Meer informatie over het bloemencorso vind je op  de website van het Bloemencorso. Tijdens het Bloemencorso is het bijzonder druk in de Bollenstreek en in Keukenhof. Als je deze dag alleen Keukenhof wil bezoeken, dan adviseren we om een andere dag te kiezen. Wil je tijdens het Bloemencorso toch Keukenhof bezoeken? Zorg dan je voor dat je vóór 11:00 uur in het park bent. Na die tijd wordt een aantal wegen in de Bollenstreek afgesloten voor het Bloemencorso. Je kunt Keukenhof dan waarschijnlijk niet meer bereiken. Dit geldt zowel voor het openbaar vervoer als met de auto.