Het park

Wanneer is Keukenhof open in 2025?
Keukenhof is open van donderdag 20 maart tot en met zondag 11 mei 2025 van 8:00 – 19:30 uur, ook op zon- en feestdagen.
Wanneer kan ik Keukenhof het beste bezoeken?
De bloei in Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Daarom kunnen wij niet van tevoren zeggen welke tijd het beste is om Keukenhof te bezoeken. Aan het begin van het seizoen bloeien de vroegbloeiende soorten zoals krokussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen. Later in het seizoen bloeien de latere bloeiers zoals (grotere) tulpen. In onze paviljoenen zijn vanaf de eerste tot en met de laatste dag van het seizoen schitterende bloemenshows te zien. In alle rust genieten van Keukenhof? Vóór 10:30 uur en nà 16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto’s maken. Daarnaast is het op maandag, dinsdag en woensdag rustiger dan op andere dagen.  
Hoe kan ik betalen in Keukenhof?
Keukenhof is volledig cashless. Dit betekent dat u alleen kunt betalen met een bankpas of creditcard. Contant betalen is niet mogelijk.
Kan ik een boottocht in het park maken?
Om je bezoek aan Keukenhof compleet te maken kun je een boottocht maken door de eindeloze bloembollenvelden die het park omringen. De elektrisch aangedreven boot vaart niet door Keukenhof. Kaartjes kunnen worden gekocht bij de kassa naast de molen in Keukenhof of via de online ticketshop. Tickets voor een vaartocht langs de bollenvelden rondom Keukenhof kun je vanaf het najaar bestellen.
Mag mijn hond het park in?
Honden zijn toegestaan in Keukenhof als ze zijn aangelijnd en er geldt een maximum van 1 hond per persoon. In de paviljoens en restaurants worden honden niet toegelaten, met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij onze toegangscontroleurs.
Mag ik een drone gebruiken in het park?
Nee, in verband met de veiligheid van bezoekers is het niet toegestaan met een drone boven en rond het park te vliegen.
Ik ben iets in Keukenhof verloren. Hebben jullie dit gevonden?
Wij verzamelen alle gevonden voorwerpen in iLost. Klik hier om te zien of jouw voorwerp gevonden is.
Mag ik door bloembollenvelden lopen?
Nee, het is niet toegestaan om door de bloembollenvelden te lopen, dit veroorzaakt schade aan de bloembollen. De velden zijn eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan foto’s te maken vanaf de weg.
Mag ik in het park fietsen?
Nee, Keukenhof is een wandelpark. Je kunt wel fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen.
Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen in het park?
Dat is toegestaan. Het is niet toegestaan eigen eten mee te nemen in de restaurants.
Ik heb een parkboek online besteld. Waar kan ik deze ophalen?
In het parkboek staat informatie over Keukenhof. Het parkboek is 4-talig: Nederlands, Duits, Frans en Engels. Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een email met een voucher om je parkboek op te halen bij de entree
Wanneer is het Bloemencorso van de Bollenstreek?
Het Bloemencorso van de Bollenstreek vindt plaats op zaterdag 12 april 2025. Kijk voor meer informatie op de website van de organisatie: www.bloemencorso-bollenstreek.nl. Let op: het is op deze dag bijzonder druk in de Bollenstreek en Keukenhof. Zorg dat je vóór 12:00 uur in het park bent. Na die tijd wordt een aantal wegen in de Bollenstreek afgesloten voor het Bloemencorso. Je kunt Keukenhof dan niet meer bereiken.  Vanaf 5 uur zullen de wegen weer geopend worden. Als je deze dag alleen Keukenhof wil bezoeken adviseren we om een andere dag te kiezen.  

Tickets

Hoe kan ik tickets kopen?
Ticketverkoop gaat via www.keukenhof.nl. Tickets voor 2025 zijn online verkrijgbaar vanaf het najaar.
Vanaf wanneer kan ik tickets kopen?
Tickets voor 2025 zijn online verkrijgbaar vanaf het najaar.
Hoe lang mag ik in het park blijven?
Het tijdslot dat is geboekt via www.keukenhof.nl dient als aankomsttijd van je bezoek. Eenmaal binnen kun je blijven tot sluitingstijd. Onze ervaring is dat de gemiddelde verblijfsduur van bezoekers in Keukenhof 3 uur is.
Zijn tickets persoonsgebonden?
Nee, tickets zijn niet persoonsgebonden. Het is geen probleem als er een andere naam op de ticket staat.

Voorzieningen

Is er internet op het park?
Ja, bij de paviljoens in het park kunt u gebruik maken van gratis wifi.
Kan ik een rolstoel huren?
Het park is goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels en is ruim voorzien van aangepaste toiletten. Eigen scootmobiels zijn toegestaan. Het is niet mogelijk om een scootmobiel te huren bij Keukenhof. Reserveren van een rolstoel kan in de ticketshop wanneer u een ticket koopt.
Waar kunnen touringcars parkeren?
Touringcars kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein bij de Hoofdingang.
Kan ik de camper parkeren bij Keukenhof?
Ja, tijdens je bezoek aan Keukenhof kun je de camper (>5 m) parkeren op ons parkeerterrein. Het kopen van een camper parkeerticket kan enkel in combinatie met een Keukenhof entreeticket en er is een beperkte beschikbaarheid. Let wel op: recreëren of overnachten op het parkeerterrein is niet toegestaan en het parkeerterrein sluit om 19.30 uur.  In de omgeving zijn diverse campings waar je kunt recreëren of overnachten.
Waar kan ik fietsen huren?
Je kunt fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen. Houd er bij het fietsen rekening mee dat het niet is toegestaan om door de bollenvelden te lopen, dit veroorzaakt schade aan de bloembollen. De velden zijn eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan foto’s te maken vanaf de weg. Meer informatie en online reserveren. 
Zijn er restaurants in het park?
Ja, er zijn verschillende restaurants in het park. Daarnaast vind je door het park heen verschillende mobiele eetgelegenheden. Klik hier voor meer informatie.
Kan ik tijdens mijn bezoek aan Keukenhof mijn bagage opslaan?
Kleinere bagagestukken kan je gratis opbergen in de lockers bij de hoofdingang. De lockers zijn 25x55x45 cm groot. Grotere bagagestukken kan je achterlaten bij het bagagedepot naast de ingang van Keukenhof.
Waar kan ik mijn fiets/scooter parkeren?
Er is een fietsenstalling bij de ingangen van het park. Je kunt je fiets of scooter hier gratis parkeren.
Kan ik parkeren bij Keukenhof?
Parkeren bij Keukenhof kan met een vooraf gekocht parkeerticket. Boek uw ticket vooraf online tegelijk met het toegangsticket via keukenhof.nl.  Het parkeerterrein sluit om 19.30 uur. Bij de parkeerplaats bij de hoofdingang is een beperkt aantal oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto’s.
Kan ik in de omgeving van Keukenhof overnachten?
Het is niet mogelijk om te overnachten bij Keukenhof, maar er zijn verschillende accommodaties in de omgeving van Keukenhof te vinden.
Klik hier voor meer informatie over overnachten in de Bollenstreek en de mogelijke accommodaties.