Het park

Is Keukenhof op dit moment geopend?
Keukenhof is op dit moment gesloten. We verwelkomen je graag 21 maart 2024.
Wanneer is Keukenhof open in 2024?
Keukenhof is in 2024 vanaf donderdag 21 maart tot en met zondag 12 mei geopend van 8.00 – 19.30 uur, ook op zon- en feestdagen.
Hoe kan ik betalen in Keukenhof?
Keukenhof is volledig cashless. Dit betekent dat u alleen kunt betalen met een bankpas of creditcard. Contant betalen is niet mogelijk.
Ik heb een parkboek online besteld. Waar kan ik deze ophalen?
In het parkboek staat informatie over Keukenhof. Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een email met een voucher om je parkboek op te halen bij de entree
Wanneer kan ik Keukenhof het beste bezoeken?
De bloei in Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Daarom kunnen wij niet van tevoren zeggen welke tijd het beste is om Keukenhof te bezoeken. Aan het begin van het seizoen bloeien de vroegbloeiende soorten zoals krokussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen. Later in het seizoen bloeien de latere bloeiers zoals (grotere) tulpen. In onze paviljoenen zijn vanaf de eerste tot en met de laatste dag van het seizoen schitterende bloemenshows te zien.
In alle rust genieten van Keukenhof? Vóór 10:30 uur en nà 16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto’s maken. Daarnaast is het op maandag, dinsdag en woensdag rustiger dan op andere dagen.  
Wanneer is het Bloemencorso van de Bollenstreek?
Het Bloemencorso van de Bollenstreek vindt plaats op zaterdag 20 april 2024. Kijk voor meer informatie op de website van de organisatie: www.bloemencorso-bollenstreek.nl. Let op: het is op deze dag bijzonder druk in de Bollenstreek en Keukenhof. Zorg dat je vóór 12:00 uur in het park bent. Na die tijd wordt een aantal wegen in de Bollenstreek afgesloten voor het Bloemencorso. Je kunt Keukenhof dan niet meer bereiken.  Vanaf 5 uur zullen de wegen weer geopend worden. Als je deze dag alleen Keukenhof wil bezoeken adviseren we om een andere dag te kiezen.  
Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen in het park?
Dat is toegestaan. Het is niet toegestaan eigen eten mee te nemen in de restaurants.
Waar kan ik een rondleiding boeken?
Op het park zijn rondleidingen te boeken per 25 personen. De kosten hiervan bedragen €150 per rondleiding. Het boeken van een rondleiding is mogelijk vanaf medio december.
Kan ik een boottocht in het park maken?
Tickets voor een vaartocht langs de bollenvelden rondom Keukenhof zijn medio december verkrijgbaar.
Mag ik in het park fietsen?
Nee, Keukenhof is een wandelpark. Je kunt wel fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen.
Mag mijn hond het park in?
Honden zijn toegestaan in Keukenhof als ze zijn aangelijnd en er geldt een maximum van 1 hond per persoon. In de paviljoens en restaurants worden honden niet toegelaten, met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij onze toegangscontroleurs.
Mag ik een drone gebruiken in het park?
Nee, in verband met de veiligheid van bezoekers is het niet toegestaan met een drone boven en rond het park te vliegen.
Ik ben iets in Keukenhof verloren. Hebben jullie dit gevonden?
Wij verzamelen alle gevonden voorwerpen in iLost. Klik hier om te zien of jouw voorwerp gevonden is.
Mag ik door bloembollenvelden lopen?
Nee, het is niet toegestaan om door de bloembollenvelden te lopen, dit veroorzaakt schade aan de bloembollen. De velden zijn eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan foto’s te maken vanaf de weg.

Tickets

Hoe kan ik het Zonnebloem arrangement boeken?
Het arrangement van de Zonnebloem is nog niet beschikbaar. Bestellen van het arrangement gaat via het ‘eropuit’ platform van de Zonnebloem.
Hoe kan ik tickets kopen?
Ticketverkoop gaat via www.keukenhof.nl. Tickets zijn online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf vastgesteld tijdslot.
Hoe kan ik een combiticket (entree + openbaar vervoer) kopen?
Met het OV reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. Koop een combiticket om zowel je toegangsbewijs voor Keukenhof als het vervoerbewijs voor je reis met het OV (op die dag) te kopen. Combitickets zijn medio december verkrijgbaar in de online ticketshop.
Wat kost een ticket?
De verkoop van tickets gaat via www.keukenhof.nl. Tickets zijn online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf vastgesteld tijdslot.
  • Prijs entreekaart volwassene: €19,50
  • Entreekaart kind (4 t/m 17 jaar): €9,00 (0-3 jaar gratis)
  • Parkeren: €8,00
Daarnaast is het ook mogelijk tickets aan de kassa te kopen voor een tarief van €23,00 per volwassene.
Wat is de groepsprijs?
De verkoop van tussen de 20 en 200 tickets gaat via www.keukenhof.nl. Je betaalt €19,00 per ticket voor volwassenen.
Hoeveel tickets kan ik bestellen?
Via de ticketshop op www.keukenhof.nl kun je tot 200 tickets per seizoen bestellen.
Moeten tickets meteen betaald worden?
Bestellingen van tickets via www.keukenhof.nl moeten direct worden betaald.
Kan ik tickets omboeken naar een andere dag of tijdslot?
Tickets die u koopt via www.keukenhof.nl kunt u tot 24 uur voor aankomst aanpassen naar een andere dag of tijdslot via de link in de bevestigingsmail, mits deze nog beschikbaar is.    
Kan het aantal tickets aangepast worden?
Tickets die u koopt via www.keukenhof.nl kunt u tot 4 dagen (vanaf het gereserveerde tijdslot) voor aankomst wijzigen in aantallen. Dit kan alleen door de gehele boeking te annuleren (kosten €2,50 per boeking). Dit doet u door een mail te sturen aan info@ticketcounter.nl. Vervolgens kunt u nieuwe tickets boeken met de juiste aantallen, mits deze nog beschikbaar zijn. Losse tickets bijbestellen kan ook in een extra boeking.
Kan ik tickets annuleren?
Tickets die u koopt via www.keukenhof.nl kunt u tot 4 dagen voor aankomst annuleren (administratiekosten €2,50 per boeking). Dit doet u door een mail te sturen aan info@ticketcounter.nl. U ontvangt dan het boekingsbedrag (min €2,50 administratiekosten) terug. Annuleren binnen 4 dagen voor aankomst is niet mogelijk.
Welke tijdsloten kan ik reserveren als aankomsttijd?
Het park is dagelijks geopend tussen 8.00 uur en 19.30 uur. Keukenhof werkt met tijdsloten van een half uur als aankomsttijd. Je kunt dus kiezen uit tijdsloten als: 8.00 – 8.30 uur, 8.30 – 9.00 uur. Het laatste tijdslot is 18.00 – 18.30 uur (let op: het park sluit om 19.30 uur. Dit betekent dat u maximaal anderhalf uur in het park kunt blijven).
Kan ik binnen 4 dagen voor aankomst tickets boeken?
Tickets boeken binnen 4 dagen voor aankomst is mogelijk. U kunt deze boeking na betaling niet meer wijzigen in aantallen of annuleren. Het wijzigen van de dag of tijdslot kan nog wel worden tot 24 uur voor aankomst. Dit kan worden gedaan via de link in de bevestigingsmail, mits nog beschikbaar.
Wat als ik mijn aankomsttijdslot niet haal?
Voor tickets die geboekt zijn via www.keukenhof.nl geldt de aankomsttijd binnen het door jou geboekte tijdslot. Indien de aankomst vroeger of later is door verkeersdrukte dan zijn wij flexibel in de hantering van deze aankomsttijdsloten. Mocht de aankomst afwijken van het tijdslot, bestaat de mogelijkheid dat het park te vol is en dat je even moet wachten om naar binnen te gaan.
Kan ik ook voor of na mijn tijdslot naar binnen?
Voor tickets die geboekt zijn via www.keukenhof.nl geldt de aankomsttijd binnen het door jou geboekte tijdslot.
Als een tijdslot vol is, kan ik dan een ticket bij de kassa kopen?
Tickets zijn online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf gesteld vastgesteld tijdslot. Koop uw tickets tijdig online om teleurstellingen te voorkomen.
Hoe lang mag ik in het park blijven?
Het tijdslot dat is geboekt via www.keukenhof.nl dient als aankomsttijd van je bezoek. Eenmaal binnen kun je blijven tot sluitingstijd. Onze ervaring is dat de gemiddelde verblijfsduur van bezoekers in Keukenhof 3 uur is.
Zijn er speciale prijzen voor groepen scholieren?
Voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholen (4 tot 18 jaar) geldt een groepsprijs voor 15 of meer scholieren en hun begeleiders van €6,00 per persoon. Bussen parkeren gratis, per auto geldt een parkeertarief van €8,00. Klik hier voor meer informatie.  
Kan mijn ticket vanaf mijn smartphone worden gescand?
Ja, dat kan. Zorg er wel voor dat de helderheid van je scherm op 100% staat.
Wat is de Lentepas?
Met een Keukenhof Lentepas heb je tijdens de gehele openstelling toegang tot het mooiste lentepark ter wereld. Klik hier voor meer informatie.
Wanneer kan ik een lentepas verlengen of bestellen?
Lentepassen zijn medio december weer beschikbaar. Lentepashouders van vorig seizoen worden tijdig geïnformeerd om te verlengen. Nieuwe abonnementhouders kunnen gemakkelijk online een Lentepas bestellen.
Wie kan ik bereiken voor vragen over mijn ticketorder?
Via uw bevestigingsmail kunt de dag van aankomst en tijdslot van uw ticketorder (tot 24 uur voor aankomst) wijzigen. Door een mail te sturen aan info@ticketcounter.nl kunt u de gehele boeking annuleren tot 4 dagen voor aankomst (€ 2,50 administratiekosten). Komt u ergens niet uit? Neem dan contact op met Ticketcounter: info@ticketcounter.nl  
Ik heb tickets gekocht bij een andere organisatie dan Keukenhof. Kan ik annuleren?
Hiervoor moet u contact op te nemen met de betreffende verkoper. Kijk voor contactgegevens op de site waar u de tickets gekocht hebt.
Moet ik een tijdslot boeken met een lentepas?
Nee, je hoeft geen tijdslot te boeken met een lentepas.
Zijn tickets persoonsgebonden?
Nee, tickets zijn niet persoonsgebonden. Het is geen probleem als er een andere naam op de ticket staat.

Voorzieningen

Is er internet op het park?
Ja, bij de paviljoens in het park kunt u gebruik maken van gratis wifi.
Kan ik een rolstoel huren?
Het park is goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels en is ruim voorzien van aangepaste toiletten. Eigen scootmobiels zijn toegestaan. Keukenhof heeft een aantal rolstoelen beschikbaar voor €5 per rolstoel. Het is niet mogelijk om een scootmobiel te huren bij Keukenhof. Reserveren van een rolstoel kan in de ticketshop wanneer u een ticket koopt of via deze link.
Kan ik parkeren bij Keukenhof?
Parkeren bij Keukenhof kan met een vooraf gekocht parkeerticket. Boek uw ticket vooraf online tegelijk met het toegangsticket via keukenhof.nl. Parkeren kost €8. Het parkeerterrein sluit om 19.30 uur. Bij de parkeerplaats bij de hoofdingang is een beperkt aantal oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto’s.
Wat kost parkeren?
Voor auto’s geldt een parkeertarief van € 8 per auto. Het parkeerticket boek je vooraf online tegelijk met het toegangsticket. Parkeren voor een touringcar is gratis.
Waar kunnen touringcars parkeren?
Touringcars kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein bij de Hoofdingang.
Waar kan ik mijn fiets/scooter parkeren?
Er is een fietsenstalling bij de ingangen van het park. Je kunt je fiets of scooter hier gratis parkeren.
Zijn er restaurants in het park?
Ja, er zijn verschillende restaurants in het park. Daarnaast vind je door het park heen verschillende mobiele eetgelegenheden. Klik hier voor meer informatie.
Waar kan ik fietsen huren?
Je kunt fietsen huren op het parkeerterrein bij de Hoofdentree om de omgeving per fiets te verkennen. Houd er bij het fietsen rekening mee dat het niet is toegestaan om door de bollenvelden te lopen, dit veroorzaakt schade aan de bloembollen. De velden zijn eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan foto’s te maken vanaf de weg. Meer informatie en online reserveren beschikbaar vanaf eind 2023 via www.keukenhof.nl.
Kan ik tijdens mijn bezoek aan Keukenhof mijn bagage opslaan?
Kleinere bagagestukken kan je gratis opbergen in de lockers bij de hoofdingang. De lockers zijn 25x55x45 cm groot. Grotere bagagestukken kan je achterlaten bij het bagagedepot naast de ingang van Keukenhof.
Kan ik de camper parkeren bij Keukenhof?
Ja, tijdens je bezoek aan Keukenhof kun je de camper (>5 m) parkeren op ons parkeerterrein. Je kunt een speciaal camper parkeerticket online kopen voor €10,00. Het kopen van een camper parkeerticket kan enkel in combinatie met een Keukenhof entreeticket en er is een beperkte beschikbaarheid. Let wel op: recreëren of overnachten op het parkeerterrein is niet toegestaan en het parkeerterrein sluit om 19.30 uur.  In de omgeving zijn diverse campings waar je kunt recreëren of overnachten.