Keukenhof opent niet dit jaar

Op 23 maart heeft de Nederlandse overheid de maatregelen om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan aangescherpt. Alle bijeenkomsten en evenementen worden tot 1 juni afgelast, ook bij minder dan 100 bezoekers. Dit betekent dat Bloemententoonstelling Keukenhof niet kan openen in 2020.

Volledige verklaring

Praktische informatie

Download de kaart of haal er een bij de informatiebalie

Wanneer is Keukenhof open?
Met ingang van 14 maart is een noodverordening van kracht van de Nederlandse overheid, met als doel om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze stelt dat bijeenkomsten met meer dan 100 personen in heel Nederland verboden zijn. Dit geldt ook voor samenkomsten in de buitenlucht. Deze maatregel geldt tot en met 1 juni. Dit betekent dat Bloemententoonstelling Keukenhof niet kan openen op 21 maart.
Wanneer kan ik Keukenhof het beste bezoeken?
De bloei in Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Aan het begin van het seizoen bloeien de vroegbloeiende soorten zoals crocussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen. Later in het seizoen bloeien de latere bloeiers zoals (grotere) tulpen. In onze paviljoenen zijn vanaf de eerste tot en met de laatste dag van het seizoen schitterende bloemenshows te zien. In alle rust genieten van Keukenhof? Vรณรณr 10:30 uur en nร  16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto’s maken. Daarnaast is het op maandag, dinsdag en woensdag rustiger dan op andere dagen.
Hoe kan ik het beste naar Keukenhof reizen?
Keukenhof is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Er is bij het park voldoende parkeergelegenheid. Klik hier voor meer informatie.
Is Keukenhof bereikbaar met het openbaar vervoer?
Keukenhof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook zijn er speciale entree + ov tickets te koop. Klik hier voor meer informatie.