Praktische informatie

Wanneer is Keukenhof open?
Van 21 maart tot en met 10 mei 2020 is Keukenhof dagelijks geopend. Onze openingstijden zijn van 08:00 – 19:30 uur. Dus ook op zon- en feestdagen! De kassa sluit om 18:00 uur.
Wanneer kan ik Keukenhof het beste bezoeken?
De bloei in Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Aan het begin van het seizoen bloeien de vroegbloeiende soorten zoals crocussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen. Later in het seizoen bloeien de latere bloeiers zoals (grotere) tulpen. In onze paviljoenen zijn vanaf de eerste tot en met de laatste dag van het seizoen schitterende bloemenshows te zien. In alle rust genieten van Keukenhof? Vóór 10:30 uur en nà 16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto’s maken. Daarnaast is het op maandag, dinsdag en woensdag rustiger dan op andere dagen.
Hoe kan ik het beste naar Keukenhof reizen?
Keukenhof is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Er is bij het park voldoende parkeergelegenheid. Klik hier voor meer informatie.
Is Keukenhof bereikbaar met het openbaar vervoer?
Keukenhof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook zijn er speciale entree + ov tickets te koop. Klik hier voor meer informatie.