Show navigation

Tuinen

Historische tuin

In de Historische tuin vertellen de tulpen zelf de ontwikkeling van 400 jaar tulpenteelt in Nederland. Hier vindt u de herkomst van de tulp en een reconstructie van de Clusius-tuin, beplant met tulpen die soms al vier eeuwen in cultuur zijn.

Historical garden.jpg

Inspiratietuinen

Keukenhof is een park om van te genieten. Maar u kunt er ook inspiratie opdoen voor uw eigen huis en tuin. De inspiratietuinen sluiten aan bij de huidige trends.

Cupido Garden

Gaan Cupido’s pijlen u raken in deze romantische tuin? loop door de ‘kissing gateway’. Werp een blik in de ogen van uw geheime liefde, omringd door romantische rode en witte bloemen.

Holiday Romance

Vakantie, blauwe lucht, zon en zee, de  ingrediënten voor de liefde. Een tuin vol romantische hoekjes voor twee. Tropische sferen onder de palmboom, genieten tussen de zonnig gekleurde bolbloemen.

Rob's Garden

Keukenhof is een park om van te genieten. Maar u kunt er ook inspiratie opdoen voor uw eigen huis en tuin. Zoals elk seizoen maakt Rob Verlinden ook in 2018 een speciale tuin voor Keukenhof.

Rebel Garden

Alles kan en alles mag, wees lekker rebels en trek je niets aan van wat anderen ervan vinden. Hier gelden geen regels. Kleurrijk en bont, een humoristische en vrolijke kijk op tuinieren.

Delftsblauw Tuin

Holland, water, molens en natuurlijk Delfsblauw, Nederland  op z’n puurst met tulpen. Veel blauwe en witte voorjaarsbloemen met een hier en daar een tintje rood. Uiteraard met veel inspirerende ideeën voor thuis!

Hipster Garden

Een tuin met een ruw randje, dit is zijn tuin. De outdoor man cave. Lekker buiten bezig zijn: met je handen in de aarde, houthakken, vlees aan het spit, biertje erbij. Een echte echte mannen tuin, maar stiekem ook voor stoere vrouwen.

Tea Garden

Elke tuin of balkon heeft wel een plekje om iets te kweken. Heel gemakkelijk is een theetuintje. Keuze in overvloed uit Zwitserse munt, citroenmelisse, kamille, chocolademunt, anijs, verveine en nog veel meer lekkers. Wat is er nu leuker dan een verse kop thee uit eigen tuin.

Health Garden

Buiten zijn in de natuur brengt rust en ontspanning. Gelukkig zijn er steeds meer tuinen op daken van kantoren en ziekenhuizen. Een uurtje in de buitenlucht en zon doet wonderen. Voor de stadsbewoners onder ons, laat je inspireren tot het aanleggen van een groene plek buiten om elke dag schone frisse lucht te kunnen inademen.

 

Delft Blue Garden.jpg