Reconnection garden
Duurzame materialen en terug naar de natuur zijn de kernwaarden van de Reconnection Garden. Deze tuin is gemaakt in samenwerking met NL Greenlabel.
Tropical Beach garden
Vakantie, blauwe lucht, zon & zee. Relaxte sfeer tussen palmbomen, golvende bloemenborders, zand, een bootje & hangmatten. Kom chillen in deze Ibiza lifestyle inspiratietuin.
Culture garden
Ruim een miljoen mensen uit alle landen en culturen ontmoeten elkaar in Keukenhof. Bloemen en kleuren horen overal in de wereld bij feesten en rituelen, in elke cultuur op een eigen manier. Ontdek in 2021 de kracht van kleuren in de Culture Garden.
Green Tea garden
Elke tuin of balkon heeft wel een plekje om iets te kweken. Heel gemakkelijk is een theetuintje. Keuze in overvloed uit munt, citroenmelisse, kamille, chocolademunt, anijs en nog veel meer lekkers. Geniet in deze kas van een kopje koffie of thee.
Cottage garden
Na een hectische week in de stad is het genieten geblazen in deze bostuin met inheemse wilde planten en bloembollen in stoere combinaties. De Cottage Garden is de perfecte plek om na een dag buiten bij elkaar te komen, verhalen te vertellen, te eten en muziek te maken.
Mystical garden
Met aandacht tuinieren, bewegen, yoga, mediteren: mindfulness is gezond. De combinatie van serene schoonheid en rust is een weldaad voor het lichaam en de geest. Maak contact met de natuur in de Mystical Garden.
Red Romance garden
De meest romantische plek in Keukenhof! Deel uw liefde vanuit de Red Romance garden met elkaar, andere bezoekers en de rest van de wereld.

Kunst

Keukenhof is niet alleen een fraai decor voor 7 miljoen voorjaarsbloeiers, maar leent zich ook uitstekend voor beeldhouwwerken en andere kunstobjecten. Die geven het park een extra dimensie. Keukenhof heeft een samenwerking met het Museum Kröller-Müller en 25 kunstenaars. De combinatie van het bloeiende park en beeldende kunst is verrassend.