Show navigation

Uit je bol in Keukenhof!

Kinderen hebben de tijd van hun leven in Keukenhof!

Ontdek de reis van de tulp naar Nederland, ontwerp je eigen bollenmozaïek en word een echte tulpenexpert. Volg de speurtocht door het park, kom klimmen en klauteren op onze avontuurlijke toestellen en zweef door de lucht op onze kabelbaan. De dieren in de kinderboerderij willen graag met je knuffelen.

 

KinderenVoorbeeld.png

Wat is er te doen in Keukenhof?

Keukenhof is een leuk uitje voor het hele gezin! Kinderen kunnen, naast het genieten van een paradijs aan kleurrijke bollen, zich op allerlei manieren vermaken in het park. Ga met de muis over de kaart om een overzicht te zien van alle highlights die Keukenhof kinderen te bieden heeft!

 

Sprookjesfestival

Iedere woensdagmiddag komen de sprookjes in Keukenhof tot leven! Het Molenbos in Keukenhof komt tot leven met de Keukenhof sprookjesfiguren! Tulpenelfjes fladderen in het rond, de bewoner van de Molenbos boom vertelt over het leven in Keukenhof. Kun jij ze allemaal vinden?

 

Plattegrond Keukenhof 2018-page-001.jpg

Speurtocht en kleurplaten

Heb je al zin in je bezoek? Vergeet niet de speurtocht op te halen bij de entree! Je kunt ook een mooie Keukenhof kleurplaat downloaden en uitprinten om thuis alvast een beetje Keukenhof te proeven.

 

Speurtocht Kleurplaat2.png
Download de speurtocht Download kleurplaten

 
School

Ben je enthousiast geraakt over Keukenhof? Deel het met je klasgenoten! Kom met je klasgenoten langs voor een waanzinnig schooluitje of houd je spreekbeurt over Keukenhof!

 

KinderenVoorbeeld2.png
Met de klas naar Keukenhof Spreekbeurt over Keukenhof