Show navigation

Activiteiten

Rondleiding door Keukenhof

Ontdek de highlights van Keukenhof. Onze professionele gidsen laten u in 60 minuten de highlights van Keukenhof zien. U krijgt uitleg over de historie, het thema, de verschillende planttechnieken, de inspiratietuinen, de molen en over de verschillende bloemenshows. Dit geeft u een goede basis voor de rest van uw bezoek.

De rondleidingen kunnen gegeven worden in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en bij beschikbaarheid tevens in Spaans, Italiaans, Russisch en Zweeds.

Maximaal 25 personen per gids. Prijs per rondleiding is € 150,00 (exclusief entreekaarten voor het park).

Aanvragen Rondleiding                                                                 

160510LL2311.jpg

Fluistervaren rondom Keukenhof

Heerlijk rustig genieten van de eindeloze bollenvelden rondom Keukenhof in een elektrisch aangedreven fluisterboot. De boten varen geruisloos door het prachtige Hollandse bloembollenlandschap. De vaartocht duurt 45 minuten en staat garant voor mooie foto’s! Ben je moeilijk ter been? Als je met een beetje hulp zelf kunt in- en uitstappen is het mogelijk om mee te varen. Er is helaas geen mogelijkheid voor rolstoelen op de boten. Bij de molen in het park kun je kaartjes kopen voor een rondvaart die dag.

Bij slechte weersomstandigheden wordt de afvaart geannuleerd.

Prijzen tickets fluistervaren (excl. entree Keukenhof)

Volwassenen (incl. 65+)          €8,00

Kinderen (4 t/m 11 jaar)         €4,00

Kinderen (0 t/m 3 jaar)           Gratis

Groepen vanaf 20 personen kunnen vooraf een reservering plaatsen voor fluistervaren via onderstaand reserveringsformulier.

Reserveringsformulier Fluistervaren

Fietsen in de omgeving

Verken onze mooie, kleurrijke omgeving op de fiets!

Keukenhof verhuurt op het parkeerterrein bij de Hoofdentree fietsen voor volwassenen en kinderen en tandems. De kosten bedragen € 15,00 per dag (inclusief de fietsroute van 5 tot 40 km). 

Reserveren < 20 personen: email info@rentabikevandam.nl

 

Reserveren > 20 personen