Show navigation

Activiteiten

Fluistervaren rondom Keukenhof

Heerlijk rustig genieten van de eindeloze bollenvelden rondom Keukenhof in een elektrisch aangedreven fluisterboot. De boten varen geruisloos door het prachtige Hollandse bloembollenlandschap. De vaartocht duurt 45 minuten en staat garant voor mooie foto’s! Bent u moeilijk ter been? Als u met een beetje hulp zelf kunt in- en uitstappen is het mogelijk om mee te varen. Er is helaas geen mogelijkheid voor rolstoelen op de boten. Bij de molen in het park kunt u kaartjes kopen voor een rondvaart die dag.

 

Bij slechte weersomstandigheden wordt de afvaart geannuleerd.

 

Prijzen tickets fluistervaren (excl. entree Keukenhof)

Volwassenen (incl. 65+)          €8,00

Kinderen (4 t/m 11 jaar)         €4,00

Kinderen (0 t/m 3 jaar)           Gratis

 

Groepen vanaf 20 personen kunnen vooraf een reservering plaatsen voor fluistervaren via +31 (0)252 465 537 of events@keukenhof.nl.

Fietsen in de omgeving

Verken onze mooie, kleurrijke omgeving op de fiets!

Keukenhof verhuurt op het parkeerterrein bij de Hoofdentree dames-, heren- en kinderfietsen en tandems. We hebben vier bewegwijzerde routes voor u uitgezet, van 5 km tot 25 km. Voor de echte fanatiekeling is er ook nog de 'Bollenstreekroute' van maar liefst 35 km.

Rent-a-Bike_Van_Dam_Flyer_Keukenhof_2017-1.jpg

Rondleiding door Keukenhof

Ontdek de highlights van Keukenhof. Onze professionele gidsen laten u in 60 minuten de highlights van Keukenhof zien. U krijgt uitleg over de historie, het thema, de verschillende planttechnieken, de inspiratietuinen, de molen en over de verschillende bloemenshows. Dit geeft u een goede basis voor de rest van uw bezoek.


De rondleidingen kunnen gegeven worden in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en bij beschikbaarheid tevens in het Spaans en Zweeds.
Maximaal 25 personen per gids. Prijs per rondleiding is € 135,00 (exclusief entreekaarten voor het park). 

  Reserveer uw rondleiding