Voor Zonnebloemgroepen vanaf 20 personen bieden wij speciale arrangementen aan tegen een gereduceerd tarief. Deze arrangementen bieden wij aan op een aantal dagen binnen het seizoen.

Er is keuze uit twee arrangementen:
– Entree Zonnebloemgroep voor € 10,00
– Entree Zonnebloemgroep met koffie/thee, appeltaart en lunch voor € 34,00 (Koffie/thee wordt geserveerd om 10:30 uur – lunch wordt gereserveerd om 12:30 uur.) in een aparte horecaruimte speciaal voor de Zonnebloemgroepen.

Let op! Het boeken van een Zonnebloem arrangement gaat volledig online en via het Eropuit Platform van de Zonnebloem. Neem voor meer informatie contact op met de Zonnebloem.

thumbail21
Hoe kan ik het Zonnebloem arrangement boeken?
Bestellen van Zonnebloemtickets en het arrangement gaat via het Erop Uit Platform van de Zonnebloem. Neem voor meer informatie contact op met de Zonnebloem.
Wat zijn de tijden voor koffie/thee en lunch voor Zonnebloem?
Koffie/thee wordt geserveerd om 10:30 uur – lunch wordt gereserveerd om 12:30 uur. Het is niet mogelijk om van deze tijden af te wijken.
Kan ik de aantallen van de Zonnebloem tickets wijzigen?
Het wijzigen van het aantal tickets kan alleen (tot 4 dagen voor aankomst) door de gehele boeking te annuleren (kosten €2,50 per boeking) via een mail naar info@ticketcounter.nl. Vervolgens kunt u nieuwe tickets boeken met de juiste aantallen, mits deze nog beschikbaar zijn. Let op: de beschikbaarheid is beperkt en Zonnebloem tickets zijn populair, nieuwe tickets boeken is vaak niet meer mogelijk.
Kan ik de aankomsttijd of dag omboeken van Zonnebloem tickets?
Dat kan via deze link in de bevestigingsmail tot 4 dagen voor het bezoek. Maar let op: de beschikbaarheid is beperkt en Zonnebloem tickets zijn populair, omboeken is daardoor vaak niet meer mogelijk.