Show navigation

Stagiair(e) Evenementen

Bloemententoonstelling Keukenhof opent op 21 maart 2019 voor de zeventigste maal haar poorten. Acht weken later, bij de sluiting op 19 mei 2019, zullen meer dan 1 miljoen bezoekers uit alle delen van de wereld de bloemententoonstelling hebben bezocht. Het doel van Keukenhof is om consumenten te laten zien hoe mooi bloemen zijn en ze te inspireren om zelf bloemen en bloembollen te gebruiken.

Keukenhof zoekt een fulltime stagiair evenementen voor de organisatie van alle publieksevenementen en partijen binnen Keukenhof 2019.
 
Werkzaamheden

Voordat Keukenhof opent heb je voornamelijk voorbereidende werkzaamheden zoals het maken van opdrachtbevestigingen en draaiboeken t.b.v. de publieksevenementen tijdens het seizoen. Ook zal je je bezig houden met algemene werkzaamheden op de afdeling zoals het inboeken van groepsreserveringen en beantwoorden van telefoon en e-mail.

Zodra Keukenhof open gaat op 21 maart zullen de door jou voorbereidde evenementen plaatsvinden, waarbij je in de uitvoering en aansturing van de evenementen werkzaam bent. Voorbeelden van evenementen tijdens het seizoen 2018: Welkomdag voor personeel (ca. 1000 gasten), Officiële Opening Keukenhof (500 gasten), oud-Hollands Weekend, Weekend van de Romantische Muziek, etc.

Na afloop van het seizoen speel je een rol in het evalueren van de afdeling en het bedenken van evenementen 2020. Een stage opdracht behoort ook tot de mogelijkheden maar is niet noodzakelijk.
 
Profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met de volgende kwaliteiten:
• 3e of 4e jaars student aan een HBO opleiding als Event Management, Toerisme, Vrije tijdsmanagement of de Hogere Hotelschool;
• Ervaring in horeca-, toerisme- en/of de evenementenbranche;
• Teamplayer;
• Salesgerichte en gastvrije instelling;
• Onder tijdsdruk accuraat kunnen werken;
• Flexibel in werktijden;
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Kennis van de Duitse en/of Franse taal is een pré;
• Vanwege de onregelmatige werktijden is het hebben van eigen vervoer wenselijk;
• Indien je niet in de omgeving van Lisse woonachtig bent, ben je bereid te verhuizen.
 
Arbeidsvoorwaarden

Keukenhof is in 2019 van 21 maart tot en met 19 mei geopend. De stageperiode is van februari tot en met juni en betreft een fulltime meewerkstage. Buiten het seizoen vinden de werkzaamheden plaats tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag. Tijdens het seizoen zijn de werkzaamheden onregelmatig en werk je ook op weekend- en feestdagen.

Keukenhof biedt een stagevergoeding.
 
Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie contact op met Zdenka Fieggen, telefoonnummer 0252-465555.
Of stuur een e-mail met je sollicitatie en C.V. naar z.fieggen@keukenhof.nl
 
 
180428LLU1116.jpg