Praktische informatie

Wanneer is Keukenhof open in 2024?
Keukenhof is open van donderdag 21 maart tot en met zondag 12 mei van 8:00 – 19:30 uur, ook op zon- en feestdagen.
Wat bloeit er nu in Keukenhof?
Met onze decennialange ervaring kunnen wij de bloeiperiode in Keukenhof goed inschatten. Maar we zijn ook afhankelijk van het weer. Daarom kan de bloeistatus afwijken. Klik hier voor het actuele bloeibericht. Dit bloeibericht wordt 2x per week ge-update.
Wat kost een ticket?
De verkoop van tickets gaat via www.keukenhof.nl. Tickets zijn online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf vastgesteld tijdslot.
  • Prijs entreekaart volwassene: € 19,50 (kassatarief € 23,00)
  • Entreekaart kind (4 t/m 17 jaar): € 9,00 (0-3 jaar gratis)
  • Parkeren auto of motor: € 8,00
Wanneer kan ik Keukenhof het beste bezoeken?
De bloei in Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Daarom kunnen wij niet van tevoren zeggen welke tijd het beste is om Keukenhof te bezoeken. Aan het begin van het seizoen bloeien de vroegbloeiende soorten zoals krokussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen. Later in het seizoen bloeien de latere bloeiers zoals (grotere) tulpen. In onze paviljoenen zijn vanaf de eerste tot en met de laatste dag van het seizoen schitterende bloemenshows te zien. Klik hier voor het meest actuele bloeibericht.
In alle rust genieten van Keukenhof? Vóór 10:30 uur en nà 16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto’s maken. Daarnaast is het op maandag, dinsdag en woensdag rustiger dan op andere dagen.  
Hoe kan ik een combiticket (entree + openbaar vervoer) kopen?
Met het OV reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. Koop een combiticket om zowel je toegangsbewijs voor Keukenhof als het vervoerbewijs voor je reis met het OV (op die dag) te kopen. Combitickets zijn verkrijgbaar in de online ticketshop.