Show navigation

Praktische informatie

Openingstijden

Van 21 maart tot en met 10 mei 2020 is Keukenhof dagelijks geopend van 08:00 - 19:30 uur. Dus ook op zon- en feestdagen! De kassa sluit om 18:00 uur.

Bezoekadvies

In alle rust genieten van Keukenhof? Voor 10:30 uur en na 16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto's maken. Daarnaast is het op maandag, dinsdag en woensdag rustiger dan op andere dagen.

Wi-Fi

Bij de paviljoens in het park kunt u gebruik maken van gratis Wi-Fi.

Plattegrond

Een plattegrond is gratis verkrijgbaar bij de kassa, informatiebalie en entree. In ons park vindt u op diverse plekken ook plattegrondsborden. Thuis al het park verkennen? Klik op de plattegrond om te vergroten.

(pdf, 7,5mb)

Lockers

Voor uw bagage zijn er gratis lockers beschikbaar bij de Hoofdingang.

Honden op het park

Honden zijn toegestaan in Keukenhof, als ze zijn aangelijnd. In de paviljoens en restaurants worden honden niet toegelaten, met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij onze toegangscontroleurs.

Rolstoelen

Ons park is goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels en is ruim voorzien van aangepaste toiletten. Eigen scootmobielen zijn toegestaan. Niet te reserveren via Keukenhof.

Voor mensen met een beperking, hebben wij rolstoelen beschikbaar. Het gebruik van een rolstoel is gratis.

Let op: Voor het gebruik van een rolstoel vragen wij een contante borg van €20,00. Dit bedrag krijgt u bij inlevering van de rolstoel weer retour. Alleen rolstoelen, rollators, kinderwagens of kinderbuggys zijn toegestaan in het park. Andere voortbewegingsmiddelen zijn niet toegestaan.

U kunt een rolstoel tot de dag voor uw bezoek voor 17.00 uur reserveren. We hebben een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar, dus we adviseren u zo spoedig mogelijk te reserveren.

Als er in de reservering geen optie "rolstoel" verschijnt, zijn deze opties voor die dag niet beschikbaar. 
                                                                 

Rolstoel reserveren

 

Gevonden Voorwerpen

Ben je iets verloren? Wij plaatsen alle gevonden voorwerpen online. Klik op de iLost-button om te zien of je voorwerp gevonden is. Staat je voorwerp na een week nog niet op onze website? Dan hebben wij het helaas niet gevonden.


Staat je verloren voorwerp er wel tussen? Geef dit dan snel aan! Door het beantwoorden van een paar vragen, weten we zeker dat het bij jou hoort. Daarna is het eenvoudig: je haalt je gevonden voorwerp op of laat het thuisbezorgen.

 

Found items at Keukenhof on iLost