Met het OV reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. Reis eerst naar een van de vertreklocaties (departure locations) en neem vanaf daar de rechtstreekse bus van Arriva naar Keukenhof. Je plant je reis heel makkelijk vooraf met de 9292-reisplanner.  Je krijgt dan direct een reisadvies vanaf je vertrekadres. Deze reisplanner is vanaf 25 februari te gebruiken.


Combitickets

In de meeste gevallen reis je het voordeligst met een Combiticket. Deze dagkaart is zowel je toegangsbewijs voor Keukenhof als het vervoerbewijs voor je reis met het OV op die dag. De buschauffeur zet je bij de hoofdingang af, en je hoeft niet meer in de rij te staan bij de kassa van Keukenhof om een entreebewijs te kopen.

Er zijn twee soorten combitickets:

Andere vervoersbewijzen

 • OV-chipkaart (ook studentenkaart, landelijke abonnementen en Regio Abonnement Zuid-Holland)
  De OV-chipkaart (ook studentenkaart, landelijke abonnementen en Regio Abonnement Zuid-Holland) is geldig op alle bus en treintrajecten. Via 9292.nl zie je direct wat de kosten zijn van je reis.
 • Amsterdam Region Travel Ticket en Holland Travel Ticket
  De Amsterdam Region Travel Tickets (ARTT) en Holland Travel Tickets (HTT) zijn geldig op alle Keukenhof Express buslijnen (incl streekbuslijn 50 Haarlem). Het Amsterdam Travel Ticket (ATT) is niet geldig op deze buslijnen.
 • Tourist Day Ticket
  Met het Tourist Day Ticket kun je met alle bus-, tram- en metrovervoerders (in Zuid-holland) naar Keukenhof reizen. Je kunt het Tourist Day Ticket op diverse locaties kopen. Kijk voor meer informatie op touristdayticket.nl.
 • Dagkaart
  Ook zijn er voor alle buslijnen van de Keukenhof Express (incl streekbuslijn 50 Haarlem) dagkaarten te koop voor €11,00 (behalve buslijn 852: €14,50 euro). Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar kost de dagkaart 7,50 euro. Deze dagkaarten zijn te koop bij de vertreklocaties van de Keukenhof Express. Het is niet mogelijk om met cash geld te betalen.
 • Losse buskaarten
  In de reguliere bussen kun je bij de buschauffeur losse buskaarten kopen voor buslijnen 300, 340, 341 en 397, 50 en 90. De prijs is afhankelijk van de afstand die je reist. Bedenk wel dat reizen met de OV-chipkaart of met een Combiticket voordeliger is. Het Combiticket heeft nog als extra voordeel dat je direct het park kunt binnenlopen! Het is niet mogelijk om met cash geld te betalen in de bus. Bij de kassa van Keukenhof kun je een enkele reis buskaarten kopen voor de Keukenhof Express buslijnen.  Je betaalt daarvoor €7,50.