Show navigation

Openbaar Vervoer

Snel, makkelijk en voordelig met het OV naar Keukenhof

Met het OV reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. Reis eerst naar een van de vertreklocaties (departure locations) en neem vanaf daar de rechtstreekse bus van Arriva naar Keukenhof.  
Reisplanner
Je plant je reis heel makkelijk vooraf met de 9292-reisplanner. Vul je vertrekadres in (bijvoorbeeld je huis- of hoteladres) en de gewenste reisdatum en vertrektijd. Je krijgt dan direct een reisadvies vanaf je vertrekadres naar Keukenhof.

Plan my journey


Welk kaartje heb ik nodig?
I
n de meeste gevallen reis je het voordeligst met een Combiticket. Deze dagkaart is zowel je toegangsbewijs voor Keukenhof als het vervoerbewijs voor je reis met het OV op die dag. De buschauffeur zet je bij de hoofdingang af, en je hoeft niet meer in de rij te staan bij de kassa van Keukenhof om een entreebewijs te kopen.
Wil je weten welke vervoersbewijzen je kunt gebruiken? Kijk dan in het overzicht van andere vervoersbewijzen.

 

Reizen met Combiticket
Er zijn twee soorten Combitickets:
1. Combiticket trein + bus + entree Keukenhof
2. Combiticket bus + entree Keukenhof

Je ziet hieronder per type Combiticket hoe je reist en wat je ticket kost.

1. De reis naar Keukenhof met het Combiticket trein + bus + entree

Klik hier voor uitgebreide informatie over de dienstregeling, opstapplek, haltes en vertrektijden.

Bestel Combiticket trein + bus + entree

2. De reis naar Keukenhof met het Combiticket bus + entree

Klik hier voor uitgebreide informatie over de dienstregeling, opstapplek, haltes en vertrektijden.Klik hier voor uitgebreide informatie over de dienstregeling, opstapplek, haltes en vertrektijden.Klik hier voor uitgebreide informatie over de dienstregeling, opstapplek, haltes en vertrektijden.

Je kunt de Combitickets bus + entree ook kopen bij een verkooppunt in Amsterdam, station Hoofddorp, Haarlem of Leiden, of op Schiphol Airport. De kaarten kosten wel één euro meer dan de e-tickets.

Overzicht van verkooppunten

Bestel Combiticket bus + entree