Kleinere bagagestukken kan je gratis opbergen in de lockers bij de hoofdingang. De lockers zijn 25x55x45 cm groot. Grotere bagagestukken kan je achterlaten bij het bagagedepot naast de ingang van Keukenhof.
Bij de paviljoens in het park kunt u gebruik maken van gratis wifi.
Honden zijn toegestaan in Keukenhof als ze zijn aangelijnd en er geldt een maximum van 1 hond per persoon. In de paviljoens en restaurants worden honden niet toegelaten, met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij onze toegangscontroleurs.
Iets eten of drinken tijdens je bezoek aan Keukenhof? In het park vind je verschillende restaurants waar je ieder moment van de dag kan genieten van verse koffie met gebak, een uitgebreide lunch of warme maaltijd. Er is voor ieder wat wils: van vlees en vis tot vegetarisch en veganistisch. Voor onze kleinste bezoekers is er een kindermenu.

Bezoek ons nieuwe restaurant ‘Jacoba’s Kitchen’ in het Oranje Nassau Paviljoen, een volledig vegetarisch restaurant met de lekkerste gerechten op het menu.

Houd er rekening mee dat er bij onze restaurants uitsluitend met bankpas of creditcard betaald kan worden.

Allergeneninformatie
In de restaurants proberen wij de allergeneninformatie zo duidelijk mogelijk aan geven. Vraag bij onduidelijkheden de medewerkers om meer informatie.
Let op: Het is bij Keukenhof alleen mogelijk om te betalen met bankpas of credit card.

rolstoel hond honden wifi toegankelijk locker gevonden voorwerpen eten en drinken betalen cashless bankpas