Show navigation

Eten en drinken

Geniet van koffie, een drankje of een heerlijke lunch met uitzicht op miljoenen bloemen! Bij Keukenhof vind je vijf paviljoens met sfeervolle en kleurrijke restaurants. En in het hele park serveren we verschillende wafels, broodjes rookworst of lekkere Hollandse Nieuwe.

Menukaarten

Wilhelmina paviljoen

Ervaar het echte Oudhollandse huiskamergevoel met een vleugje nostalgie. Direct aan de vijver serveren we authentieke gerechten met een moderne twist.

Juliana paviljoen

Het oudste paviljoen van het park heeft een heerlijk terras waar u kunt genieten van koffie, warme dranken en lekkernijen.

Oranje Nassau paviljoen

Geniet van een heerlijke soep of salade met uitzicht op de drie bekendste landschappen van Nederland: duin, polder en dijk! De enorme fonteinenpartij die dit alles doorkruist maakt de ervaring compleet.

Willem Alexander paviljoen

Koninklijk genieten in het hart van Keukenhof. De moderne en kleurrijke inrichting zorgt voor een verrassend effect. Ontdek de kaart met oosterse gerechten. Het binnenterras met kleurrijk uitzicht is een prachtige plek voor een heerlijk kopje koffie.

Beatrix paviljoen

Dit is ons luxueuze restaurant naast het orchideeën showpaviljoen. De authentieke gerechten met een Italiaans tintje zorgen voor een ambachtelijke en royale ambiance.

Restaurant Entreegebouw

Vlei na een romantische dag in Keukenhof neer in het paviljoen bij de Hoofdingang. In dit restaurant worden naast Italiaanse gerechten ook hamburgers geserveerd. 

Thee paviljoen

Genieten van allerlei soorten thee met zoetigheden én uitzicht op de bollenvelden. U vindt het Thee paviljoen bij de inspiratietuinen.

Poffertjeshuis

Naast de speeltuin en de dierenweide serveren wij voor jong en oud de heerlijkste poffertjes.