Een bezoek aan Keukenhof staat voor veel mensen op het wensenlijstje voor 2022. De medewerkers van de bloemententoonstelling hebben er alles aan gedaan om het mooiste lentepark ooit te maken. We kijken uit naar het voorjaar waarin we bezoekers weer mogen verwelkomen in het park.

Acht weken lang stond Keukenhof prachtig in bloei maar het park bleef in 2021 wederom gesloten als gevolg van de lockdown. Slechts zes dagen mocht de bloemententoonstelling open als test; 27.000 bezoekers beleefden een kleurrijke dag. Keukenhof was ook ‘virtueel’ open en bracht via prachtige video’s de bloemen bij de mensen thuis. Gelukkig genoten bijna 20 miljoen mensen online van het bloeiende park. Op deze manier kon Keukenhof toch het internationale showvenster van de sierteelt zijn.

De voorbereidingen voor de opening in 2022 zijn in volle gang. De zeven miljoen bloembollen zitten inmiddels in de grond en we kijken ernaar uit om bezoekers weer persoonlijk te begroeten in het mooiste lentepark ter wereld. Waar in het voorjaar alle tulpen weer in bloei staan!

Bekijk hieronder hoe Keukenhof 2021 beleefde.