Show navigation

Kinderen

Kinderen hebben de tijd van hun leven in Keukenhof!

Ontdek de reis van de tulp naar Nederland, ontwerp je eigen bollenmozaïek en word een echte tulpenexpert. Volg de speurtocht door het park, kom klimmen en klauteren op onze avontuurlijke toestellen en zweef door de lucht op onze kabelbaan. De dieren in de kinderboerderij willen graag met je knuffelen.

Wat is er te doen in Keukenhof?

Keukenhof is een leuk uitje voor het hele gezin! Kinderen kunnen, naast het genieten van een paradijs aan kleurrijke bollen, zich op allerlei manieren vermaken in het park. Ga met de muis over de kaart om een overzicht te zien van alle highlights die Keukenhof kinderen te bieden heeft!

Speurtocht en kleurplaten

Heb je al zin in je bezoek? Vergeet niet de speurtocht op te halen bij de entree! Je kunt ook een mooie Keukenhof kleurplaat downloaden en uitprinten om thuis alvast een beetje Keukenhof te proeven.

Download de speurtocht Download kleurplaten

 

Kinderen voor Kinderen in Keukenhof

De bij wordt bedreigd en daarom zingt Kinderen voor Kinderen: red de bij! Want zonder bijen hebben we geen bloemen en planten, geen groenten en fruit en dus ook geen appeltaart of perenijs. Zing en dans mee en zorg dat iedereen weet dat we samen de bij moeten redden.

School

Ben je enthousiast geraakt over Keukenhof? Deel het met je klasgenoten! Kom met je klasgenoten langs voor een waanzinnig schooluitje of houd je spreekbeurt over Keukenhof!

Met de klas naar Keukenhof Spreekbeurt over Keukenhof