Show navigation
nl

Vacature Tuinmedewerker

Help jij mee het mooiste lentepark ter wereld te maken én ons historisch landgoed Keukenhof te onderhouden? Zoek je gevarieerd werk in een leuk team?

Binnen ons groene team van 30 enthousiaste collega's, zoeken we een ervaren Tuinmedewerker die in staat is een groep mensen aan te sturen.

Ervaren Tuinmedewerker (fulltime)

Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van Keukenhof. Je zorgt ervoor dat het landgoed voortdurend in optimale conditie verkeert zodat onze bezoekers telkens een onvergetelijke dag beleven.

Je hebt MBO-niveau en meerdere jaren werkervaring in de groene sector, bij voorkeur in een parkomgeving. Je hebt kennis van bloembollen, vaste planten, heesters en bomen en je bent bereid je daarin verder te verdiepen. Belangrijke eigenschappen zijn zelfstandigheid, proactief, communicatief en oog voor detail. Je bent bereid om gedurende het Keukenhofseizoen ook in de weekenden te werken.

Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Henk de Mooij (manager parkbeheer): tel.: 0252 465 572. We ontvangen je sollicitatie graag via vacature@keukenhof.nl.

Over Keukenhof

Landgoed Keukenhof ligt in het hart van de Bollenstreek en dateert uit 1641. Het landgoed is jaarrond vrij toegankelijk en beslaat een gebied van 238 hectare met 15 rijksmonumenten. Hier is bloemententoonstelling Keukenhof gevestigd; het mooiste lentepark ter wereld waar jaarlijks 1,4 miljoen bezoekers uit meer dan 100 landen ontvangen worden. Het doel van bloemententoonstelling Keukenhof is om consumenten te laten zien hoe mooi bloemen zijn en ze te inspireren om zelf bloemen en bloembollen te gebruiken. Kasteel Keukenhof heeft een museale functie. Daarnaast is het een sfeervolle trouwlocatie. Er is een kinderboerderij, een restaurant en het biedt vele mogelijkheden voor evenementen. Met al deze activiteiten zorgt Keukenhof voor een onvergetelijk dagje uit.

Werken bij Keukenhof