Show navigation

Bloei in het park

06.04.2019
Keukenhof en de bollenvelden worden met de dag kleurrijker, er zijn al veel bloeiende hyacinten, tulpen en narcissen te zien. De bloesembomen staan vol in bloei. De bloemenshows in het Willem-Alexander paviljoen, Oranje Nassau paviljoen en Beatrix paviljoen staan vol tulpen, bloeiende planten, gerbera’s, anthuriums en orchideeën.

28.03.2019
Het is volop lente! Keukenhof is prachtig op kleur, met bloeiende narcissen en de laatste krokussen. We zien steeds meer tulpen en hyacinten in het park. De bloembollenvelden rondom Keukenhof worden met de dag kleurrijker. De bloemenshows in het Willem-Alexander-, Oranje Nassau- en Beatrix paviljoen laten je genieten van talloze bloemen en planten waaronder tulpen, freesia’s, hyacinten, anthuriums en orchideeën. 


21.03.2019

In Keukenhof bloeien de crocussen, de eerste narcissen en de vroege tulpen.
De bollenvelden rondom Keukenhof laten steeds meer kleur zien: ook daar bloeien de narcissen en de eerste vroege rode tulpen.
In het Willem-Alexander paviljoen staan ruim honderd soorten tulpen in alle kleuren im bloei. In het Oranje Nassau paviljoen staat de tulpen- en hyacintenshow in alle kleuren en varieteiten. In het beatrix paviljoen is de grootste orchideeën- en anthuriumshow van Europa, in het thema Flower Power.